Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret bak bunu ciddi soruyorum sigara tuketenler icin bir akciger detoksu var mi elinde. Ne iyi gelir zarari minimize eder tarzinda.
Alo Sağlık hattı gibi davranıyorsun bana ama lion
- seni sayın cumhurbaşkanımıza havale ediyorum
- alo 171 miydi sigara bırakma hattı
- akciğerlerine detoks istiyorsan sigarayı bırak(kamu spotu)
-
@lion yok zaten bardak bardak içmeyeceksin, sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık yeterli olur da dediğim gibi sigarayı bırakmak daha güzel bir çözüm. Düşünür müyüz? (Dediğimi yap yaptığımı yapma.)
-
@lion tez zamanda Adıyaman orta içim tütün alıp champix isimli ilacı temin ediniz 2 aya kalmaz sigaradan tiksinirsiniz kesin detoks.
-
@gresham-t ekinler bas verince ve kor buzagi topallayinca olabilir
-
@noturns hey dostum zaten adiyaman orta icim iciyorum ne sandik bu issizlikte malbos ve parlakahmet ictigimimi dusundun yanildin covboy
-
@lion atanınca olarak aldım ben bunu. Eyy lion efendi öyle 1 kg baklava demekle olmuyor. hodri meydan:)))
-
@agor yok be adminim serverim baskomiserim birakilmiyor bu zikkim:)
-
Başlığı yavaşça sessize alıyoruz gençler yoksa obez oluruz 1 aya aman ha !
-
@gresham-t oldu tanistigimiza memnun oldum anneye babaya cok selam hadi ALLAH'a emanet kib byss
-
@lion 18 yıl sigara içtim. bırakmadan önce 2,5 paket sigara içiyordum. Bu ilaç muhteşem bir etkiye sahip ki tütün içen birisi sigarayı daha kolay bırakır. 2 yıldır ciğerlerime duman girmedi çok şükür ama bu işler zorlamayla olmaz bilirim. Bir gün canına tak edip yeter dersen bu yazdıklarımı naçizane uygularsın dostum.
-
@lion günde 3 paket içiyordum, elektronik sigaraya başladım bir süre sigara içmedim, şu an evin içinde elektronik, balkonda ve mutfakta sigara içerek 1 paket içiyorum. Yakın zamanda bırakmak gibi bir arzum var, bırakırsam tercihini yap içinde olması gerektiği için bırakma maceramı anlatırım. Ben de senin gibi düşünüyorum da bırakmak lazım, yaş ilerliyor, sağlık bir yandan; yarın çoluk çocuk olunca onları etkilemesi ve kötü kokmak bir yandan. Daha da yaşlanmadan bırakmak lazım, çünkü her gün bağımlılığı güçlendiren bir asfalt daha atılıyor beyine.
-
Bu başlık bir harika dostum ahahsjsjs süpersiniz ya şimdi karnım acıktı meyveli gevreğimi yiyeyim bari buz gibi süt üstüne
-
@agor haklisin kardesim.
-
@noturns sende haklisin kardesim o zaman dans renkkk:))
-
@north-remembers evet bu saatler tam gomme saatleri. Simdi gidiyoruz buzdolabini inceden aciyoruz 10 saniye icinde gozumuze kestiriyoruz ne yiyeceksek cunku 10 saniye sonra ditdit ditdit diye otecek o dolap
-
@lion buraya görevimiz tehlike müziği rica edicem gecenin bu saatinde ev ahalisi uyanmaması lazım
-
@north-remembers hic gerek yok uyandi geldi annen evleneceeeem vermezseniz kacacamm dersin annende delirmis bu ye ye dolabida ye der gecer odasina
-
@lion ahahahaha annem zaten ben normal bir kiloya sahip olduğum halde (59) bana yeme canavarı gözüyle bakıyor iş bulsam cidden vermezlerse kaçacam tek başıma kendi evimde tıkın tıkınabildiğim kadar
-
Bu gece neden bi sey yuvarlamiyorsunuz:(
-
@1umut, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Bu gece neden bi sey yuvarlamiyorsunuz:(
Bende yuvarlama kapasitesi yok @1umut cum. son günlerde kahvaltı dışında pek bir şey yiyemiyorumz çok sıcak çok.