Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@lion her insan kendi kültürünün münhasıran lezzetini sırtında taşıyor ben de mutlu bağırsağımı aldım Ayvalık tostu Susurluk ayranima döndüm. İçmeden geçmeyin yolu düşenler sonraki bütün ayranlar yavan gelir size
-
@agor neredeyse her gün yerim hocam. Her yemekte her daim
-
Dguy ve Guy'u kazananlar bu aksam kendinizi simartin ve afiyetle tatlilari gömün. Bu aksam zaferin ilk asamasini hunharca kutlayin:)
-
@lion ne yediler acaba kazananlar?
-
@agor bi lahmacun iyi gider şimdi.
-
Başarımı hamsiye borçluyum. Zamanı geliyor. Kızılay'da zaten sürekli hamsi yemek mümkün.
Ve bir de Laz böreği. -
@james-buchanan ACILI MI? ACISIZ MI? Bol yeşillik ve ayranla birlikte dadından yinmez
-
@antimülakat acılı olsun. 1 tane ayran. 1 tabak da dilimlenmiş domates.
-
Kapalıçarşı'ya yolu düşenler Kilisli Ali Usta'ya uğramadan geçmesinler. Çok kullanılmayan bir girişte yer aldığı için çarşıya girdikten birkaç kez sormak gerekebilir ama pişman olunmaz.
-
Bir de Bakırköy - Bronzo Pizza - Bodrum çökertme diyorum başka bir şey demiyorum. Bakırköy'de işiniz yoksa bile oralarda bir iş çıkartın, bulun ve burada pizzanızı yiyin.
-
İstanbul'un bu güzel sisli ve yağmurlu havasında fırında garnitürlü somon yiyeceğim
-
Türkiye geneli toplam 21 şubesi olan Ciğerci Bahattin oldukça lezzetli bir ciğer ziyafeti çektiriyor insana. Üşenmedim saydım, tam 8 çeşit meze geliyor ortaya. Mezelerde de tazelik buluyorsunuz. Fiyat olarak kişi başı içecekle birlikte 40 TL civarına geliyor ama buna değiyor, emin olabilirsiniz!
-
@antimülakat ciğerci apo var bana yakın. izmirdeyim.
-
@james-buchanan o Ankara Balgatta'da var ama burası gibi değil. Burada her şeyden önce gözün meze ile doyuyor. İzmir'de meze falan vermezler, verseler bile kesin adisyona eklerler. İzmir'de yemeği en güzel evinde yersin
-
Başlık yeniden hortlamış mevsim kabak tatlısı diyor yiyelim güzelleselim:)
-
@cem brondo pizza. ilk defa duydum. izmirde yok mu.
-
@cem sbarro'dan yiyiyoruz.
-
@james-buchanan, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@cem brondo pizza. ilk defa duydum. izmirde yok mu.
esnaf bir abimiz küçük bir dükkanda işletiyor mekanı başka yerde yok yani. Burada yedikten sonra dışarıdan, başka yerden pizza yemeyi kestim, bünye reddediyor İstanbul'a yolu düşene reçete niyetine yazıyorum.
-
@Antimülakat tercihiniyap diye kebapçı açıcam. tabelada sadece tercihiniyap yazacak. çok orjinal. bu ismi tescil ettircem.
-
@james-buchanan isim tescilinin bizde olmadığından ne kadar da eminsin.