Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@secret adana kebabın yanına pilav koymasak kafi gelir bence
-
All day all night oh kafa rahat
-
Gece buralar tarif dolacak beklemedeyim güzel tariflerim var benim de
-
@agor aynen Kocatepe baya iyi Samsunda da hep giderim çok da iyi olurdu aslında 2 arkadaş saatlerce oturduk orda
-
Bende burdayım
-
@secret şu hayatta yediğim en gereksiz, anlamsız tatlı bici biciydi. Ne mana öyle bir saçmalığa tatlı demişler ıhh.
-
@buseneatanıyorum sorma sorma ama adanalı birine bunu demem ben mazallah güneşe silah sıkıyorlar bıcı bıcı yüzünden canımdan olamam vanilyalı hamuru buz kırıklarına bulayıp gül suyu dökülüyor . Aslında hepsi tek başına güzel gibi dimi canjm
-
Fazla düşünmeye gerek yok lahmacunun içine bol acılı adana sarın yeyin.
Yanına yayık ayran
Arkaya da iki dene fırın sütlaç salladı mı hep Angara'ya hem bana bayram. -
@secret @buseneatanıyorum hic yemedim ama bana ilk bici biciyi anlatan kişi asiri iticiydi. “Cok guzel ıhıao ıhıao” demişti ağzından köpükler salarak. O an tiksindim. Ama adanaya gittiğimde meraktan yiyeceğim
-
Yaa maraşlı var mı?
Tarhana- firikk ️ Badem ve cevizle! Of ne güzel olurdu şimdi olsa beeeee -
@1umut
Ben de dün sınav çıkışı höşmerim aradım durdum tatlıyla vedalaşmak için ama bulamadım.
Yok mu Ankara'da höşmerim satan yapan bir yer. -
@buseneatanıyorum, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@1umut
Ben de dün sınav çıkışı höşmerim aradım durdum tatlıyla vedalaşmak için ama bulamadım.
Yok mu Ankara'da höşmerim satan yapan bir yer.Biz Ankara'da yemek konusunda yeterince mekan yok deyince kızdı arkadaşlar. Lakin yok efendim yok, çarpıcı mekanlar Ankara'da yok. 4 yemek türevinin mekanları arasında gidip geliyoruz.
-
@1umut marasta eli bogrunde gomeceksin
-
@lion offfff:))))
-
Misal suan canim bol serbetli nar gibi ustu kizarmis ve yine ustunde afyon kaymakli revani istedi ne yuvarlanir.
-
Çakallı menemeni️
https://youtu.be/AJlioG3LFAMCoook yillar evvel babam samsun yolunda tircilarin vs durdugu bi yere cekti. Hani aile mekani degildi. Gece vaktiydi. Babama cok kizdik dedik yani ne isimiz var burda. Dedi sizi dunyanin en guzel lezzetiyle tanistiracagim idare edin
Bi bu menemen geldi, aman Allahim yok boyle bi lezzet. Yaninda kucuk ozel ekmekleri var bana bana yiyorsunuz. Sonra o mekan cok sukur aile salonu da yapti. Rahatlikla durulabilir:) samsuna yaklastiginizda yol kenarinda cok yer var “cakalli menemeni” diye. Tavsiye ederim o tircilarin durdugu yerin ismini babamdan ogrenirsen yazarim -
@buseneatanıyorum Palet'de olabilir hocam.
-
@onuktekin
Hemen baktım internet sitesindeki ürünlere ve yok insanlara ümit vermeyin
Emin olmak için arasam mı acaba :)) -
Mekan yok diyince kızan arkadaşların herbirinden höşmerim istiyorum. Paket paket koli koli offf
-
@1umut ben tekrar bici bici yemeyi düşünmüyorum. Adana sınırında yaşıyorum ama adanaya gider miyim meçhul