Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
Şu başlığı görünce aklima hep sen geliyorsun hocam @Antimülakat
-
@shady1 eyvallah kardeşim ne zaman gelirsen memleketine toplayalım yine ekibi, yiyelim birlikte bir şeyler.
-
@antimülakat memnuniyetle. Bu sefer ben ismarlarim ama üstat @genclerbirlikli de gelsin ama sonra foto atin falan diyo rahatsiz ediyor
-
@shady1 eyvallah sağolasın. Bir dahaki sefere @genclerbirlikli de gelir diye düşünüyorum. En olmadı yine 2019 kpss sonrası buluşarak bunu geleneksel hale getirelim
-
@shady1 @Antimülakat turnede olmazsam neden olmasın
-
@hayatım-sınav susurluk ayranı ekşi ve taze olan çok güzel. nerede bulunur bilmiyorum. 1 kere içmiştim sonra bulamadım.
-
@james-buchanan ayranı, hamamdan sonra köpüklü limon soda ve tuzla içeceksin. Bahse girerim, hayattaki en büyük keyiflerden birini yaşayabilirsin.
-
@rorschach159, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@onuktekin ankarada arkadaşım beni ciğerci apo diye bi yere götürdü ben hayatımda o zamana kadar ciğer yemediğimi fark ettim
Mersin'de de var Ankara şubesi mi açmışlar nasıl olmuş bilmiyorum ama güzel
-
@m-akif, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@onuktekin ankarada arkadaşım beni ciğerci apo diye bi yere götürdü ben hayatımda o zamana kadar ciğer yemediğimi fark ettim
ciğer kavurma olarak sade mi yapıyorlar?
-
@james-buchanan, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
ciğer kavurma olarak sade mi yapıyorlar?
Ciğer şiş hocam mangalda. Baharatlar kimyon filan olması lazım. Mezesi çok güzel. Közlenmiş patlıcan domates soğan ezme şekline getiriliyor hafif yağ limon sarımsak artı güzel bi isotla soslaniyor. Mersine Adanaya özgü zannediyodum. Şubeleri çok sa demek.
-
@m-akif Teşekkürler.
-
@james-buchanan, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@m-akif Teşekkürler.
Meze demişken yanlış olmasın içkisiz mekan
-
Kokoreç olsa da yesek diye geçirdim içimden, ahh Ankara ahh. Bu konuda kimse eline su dökemez.
-
Bu arada Ankara'da en iyi yapılan şeylerden birinin ekmek olduğunu biliyor muydunuz? Valla çıtır çıtır, hele sabah fırından gidip alacaksın, başka katığa gerek kalmaz. Özellikle meşhur Ankara Ata Ekmeği. Diğer şehirlerde içi ıslak hamur yiyoruz. Vallahi şu an yaşadığım şehirde sırf bu yüzden ekmek tüketimim azaldı.
-
-
Eveeeeeet değerli löp löp sakinleri birazdan ev yapımı hamburgerimi yapmaya başlayacağım.
Halka soğan,domates,turşu,ince ince kıyılmış göbek,ketçap,mayonez, az miktarda barbekü sos isteğe bağlı olarak da hardal...
Bir püf noktamız da tavamız iyice kızmış olacak çift taraflı kızarttıktan sonra köftelerimizi üstüne chedar peynirimizi koyuyoruz erimeye başlıyor hafif. Hamburger ekmeğimizin üst dilimini tavada köftenin leziz suyuyla gezdirip üstüne kapatıyoruz ve tabağımıza koyup malzemelerimizi de ekliyoruz ımmm afiyet olsun bana şimdiden siz de müsait bir zamanda yapmalısınız tavsiye ederim. İyi akşamlar efenim -
@north-remembers şu tarife iyi ki açken denk gelmedim. Tarifi bile güzelken, kendisi nasıldır düşünemiyorum.
-
@antimülakat çok lezizdi gerçekten ev yapımı bir başka oluyor
-
@north-remembers hocam bir ty pikniği organize edelim de yaklaşık 5.000 tane yapabilirseniz, bu güzel lezzeti bütün forumdaşlar ile buluşturmuş oluruz.
-
@antimülakat yaparım tabi ne demek piknikte çok güzel olur yaaa böyle mangalda pişen köfte de başka leziz oluyor. Organize işi sizlerde hocam ben uyarım