İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
-
@mr-aday, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@aslan-reyiz, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@mr-aday, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@aslan-reyiz, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@aslan-reyiz mikrofon sende kardeş
İlanı bekleme otur çalış kardeş dedi dersin
oturup çalışmak için boş vaktin çok olması lazım. İlan tarihi belli olsun ki çalışma planı yapalım
Aralık sınavı var hocam ilan gelirse ondan sonra gelir kanımca ocak-şubat ilan mayıs sınav
İnşallah dediğin gibi olur kardeş. Son sınav 1 puanla kaçtı rövanşı almak lazım
Sınırda kaybedenler sonraki sınava derece yapar
-
@ssk Teşekkür ederiz.bilgiler için.
-
Bugün rüyamda idari hakimlik gelsin diye protesto yapiyorduk sokaklarda
Bilinc altim demekki idari hakimlik:) -
@paretowilfredo hocam yeni bir görüşmeniz, duyumunuz oldu mu acaba ?
-
@kulfet Olduğu vakit paylaşıyorum dostum.
-
Merhaba arkadaşlar.
İdari hakimlik sınavı için gerekli olan kanun madde numaralarının bir listesi var mı veya elinde olan bir arkadaşımız paylaşabilir mi ? -
Merhaba arkadaşlar , matrah vergı tvs soru bankası eskı basım oldugu için çoğu sitede yok .Yakın zamanda temin eden arkadaşlar varsa hangi siteden bulabilirim acaba?
-
Burada iktisat dediğimiz sadece mikro ve makro iktisat mı yoksa kpssde çıkan iktisat konularının hepsini mi içeriyor ? Maliye içinde aynı şeyi soruyorum ?
-
@sayıştay, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
Burada iktisat dediğimiz sadece mikro ve makro iktisat mı yoksa kpssde çıkan iktisat konularının hepsini mi içeriyor ? Maliye içinde aynı şeyi soruyorum ?
3 mikro 3 makro geliyor maliyede 3 soru .Çıkmış sorulara bakın her iki ders içinde yeterli olur.
-
@aslan-reyiz iktisatta sanki mikro az makro çok gibi geldi sınavda ama emin değilim.
-
@aslan-reyiz Hocam yanlışlıkla 2 yerine 3 yazdınız heralde. 4 soru iktisat 3 soru maliye.
-
@kilici, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@aslan-reyiz Hocam yanlışlıkla 2 yerine 3 yazdınız heralde. 4 soru iktisat 3 soru maliye.
Evet evet pardon 2 mikro 2 makro 3 maliye şeklinde olacak.
-
İyi günler arkadaşlar konsensus idari hakimlik soru bankasından çalışmak kpss hukuk için yeterli olur mu hem kpss hem hakimlik için çalışıyorum bu konuda tereddüt yaşıyorum hakimlik sınavı açılmadığı takdirde hakimlik çalısması kpss de işime yarar mı .Gerçi duyduğum kadarıyla hakimlik kpss den daha detaylı ama yine de emin olamadım.
-
@gnc-hakime kpss hukuk ve hakimlik artık birbirine benziyor kpss hukuk soru seviyesi zorlaştı hakimlik soruları da ezbere döndü bence işe yarar ama tek konsensus soru kitabı yetmez konu bakmalısınız bence. Hedefiniz kaç net hukukta?
-
@burcuburcu kpss hukukta 30 hedefliyorum ama nasip tabiki. tek kaynak olarak düşünmüyorum zaten konsensusu. Hakimim +dönüşüm hakimlik çıkmış sorular +657hukuk soru bankası ve veto hukuk elimde var şu an . Konsensusu da bunlar dışındaki eksiklerimi tamamlaması için almayı düşünüyorum.
-
@burcuburcu Daha doğrusu elimdeki kaynaklar artı konsensus hem kpss hem idari hakimlik için yeterli olurmu?
-
Özellikle tecrübeli arkadaşlara sorumdur; genel olarak herkesin ortalama bi altyapısı olduğunh düşünür ve yardımcı olmaya çalışırsak, idari hakimlik için kursa gerek var mı? Varsa en iyisi hangisidir ? Yoksa en iyi kaynaklar hangileridir?
-
@gnc-hakime tahminimce yeterli olur.
-
@burcuburcu Teşekkürler hocam
-
@gnc-hakime facebook sayfamızdaki çekilişe katılıp soru paketi de kazanabilirsin, sınav hazırlıklarında iş yapar.