• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Yıl içinde en 100 kişilik bir sınav var , mayis eylül farketmez bence , zaman çalışma ve eksik gidermek zamanı
-
@can-mavi Kardeşim sınav olur da, sen olur musun bu kez? Gözümüz yollarda kaldı.
-
@paretowilfredo sagolasin kardeşim, şimdi arada sırada giriyorum ama 1 2 ay içinde tekrar buralaayim:)
-
@can-mavi hoş gelmişsin kardeşim
-
@fenecus hosbulduk kardeşim:)
-
Değerli arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın..Sizler yıl içerisinde 100 kişilik alım olacağı bilgisine nasıl ulaşabildiniz.. yani Bakanlık sitesinde veya faaliyet raporunda falan yazıyor mu? teşekkürler
-
@siyasal Strateji planında 100 kişil Mia sınıfı personel temini hedefi var hocam.
-
Merhaba arkadaşlar 2019 kaymakam ilanı geleceği çok fazla dillendirildiği için bu yarışa bende dahil oldum. Mayıs ilanı gelecek olursa inşallah geç kalmış değilizdir. Yaklaşık 3 yıllık bir aradan sonra Kaymakamlık için tekrar bu yola devam edeceğim hepimiz için hayırlısı olsun.
-
Iktisattan fulleyen ya da fule yakın yapan arkadaşlardan burda olan var mi?
-
@öğrenci neresinde yaziyo ben bulamadim
-
Evet iktisatta iyi net yapan arkadaşlardan strateji istiyoruz, erdal ünsal mı okuyup-not çıkartalım yoksa piyasaya devam mı ne dersiniz arkadaşlar?
-
İktisat konusunda özellikle spesifik sorularda ösym Erdal Ünsalı baz alıyor. Ben kamu yönetimi mezunu olarak iktisatı Yüksel Bilgilinin mikro-makro konu anlatımlı kitabında çalıştım. 12 soruda 8 işaretleyip 7 doğru yaptım. Bana da yetti bu kadarı.
Kaymakamlık sınavı için iktisattan önce en temel hedef Anayasa- İdare hukuku- İdari yapı ve Mahalli idarelerden gelen 54 soruda en az fireyi vermek olmalı bence. -
@can-mavi dostumuz hoş gelmiş.
-
@ozgurdeniz61 kpssA hazırlanır gibi çalışmak lazım kaynak olarak konu anlatımlı Yüksel hocadan cıkmış soruları da Zeynel hocadan çözüp çözümleri ne kadar uzun olsa da mutlaka üşenmeden okumak lazım. süper verim aldım ve alıyorum tavsiye ederim:) sınavda da dikkatsizlikten yanlış yaptığımı saymazsam fule yakın yaptım.
-
@ceterisparibusss, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
len 54 soruda en az fir
Bu hesabı aşağı yukarı sınavı kayıp ettiğim günden bu yana yapıyorum: evet başta kulağa çok hoş geliyor evet yapabilirim diyorsun fakat sınav anında illa ki bir iki soru vs kaçırıyorsunuz hocam. Ayrıca hadi diyelim ki fulledin diğer derslerden de yapman gerekiyor. Dengeyi öyle bi yapmışlar ki iki ucu fireli değnek
-
@öğrenci, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@siyasal Strateji planında 100 kişil Mia sınıfı personel temini hedefi var hocam.
Bakanlığı dahi aradım henüz çıkmadı dedi; nerden ulaştınız bu bilgiye. Hali hazırda 2018 yılının performans raporu var.
-
@usnika08 1 ay önce burada ya da facebook sınav grupların birinde bir dosyadan ekran görüntüsü olarak paylaşılmıştı hocam da performans raporu da olabilir. Gerçi o iletinin altında 100 kişilik alım olacağını söylemişlerdi. Yarın bakayım bir dosyaya bulabilirsem detaylı bilgi vermeye calısırım. @Legolas
-
@öğrenci, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
ada ya da facebook
Hepimiz heyecanlıyız ve hepimiz çok fena bilendik. O yüzden ufak da olsa umut görünce sorgular olduk. İnşallah seneye bu zamanda sınav deneyimlerimizi yeni girecek adaylara paylaşırız.
-
@usnika08 full yapmak zor tabiki. En az fireyi verebilirsen rahat olursun. Ben 54/46 yapmıştım mesela.
-
@usnika08 Hocam kaymakamlık özelinde pek heyecanım yok benim. 2-3 yıldır bakanlık güzel rutine bağladı ki bu rutin 100 kişilik alım ve eylül ayında sınav. Çok çok ekstrem durumlar yaşanmazsa yine eylül'de olacaktır sınav. Onun için gönül rahatlığıyla çalışmlara başlamak lazım.