• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@balakhan bir çok defa elimden bıraktım o kitabı hocam ve bir çok defa bir çok kişiden duydum bu söylediğinizi. Sınırdan kalan biri olarak acaba elime alsaydım ne olacaktı merak ettim o anlamda sordum
-
2 farklı kaynaktan çalıştım ikisinde de yoktu bu kitap iyi inceledim yakın zaman da alacam.
-
Tr ekonomisinde yasin çobanın 2017 basımı tek ders olan kitabıyla 2018 basımı para banka, uluslararası iktisat ve kalkınmayı da içeren kitabı arasında tr ekonomisi açısından fark var mı ve bu sene bunlardan çalışılabilir mi?
-
Türkiye Ekonomisi için Yasin Çoban veya Tufan Samet size 10 sorudan maksimum 5 tanesini yaptırır. Geçiniz. Zaman kaybı. Mahfi Eğilmez’in bloğu daha faydalı. İktisat Erdal Ünsal. İdare Metin Günday. Anayasa Ergun Özbudun. Sorular şaşmaz.
-
@vefa, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Türkiye Ekonomisi için Yasin Çoban veya Tufan Samet size 10 sorudan maksimum 5 tanesini yaptırır. Geçiniz. Zaman kaybı. Mahfi Eğilmez’in bloğu daha faydalı. İktisat Erdal Ünsal. İdare Metin Günday. Anayasa Ergun Özbudun. Sorular şa
Mikro ve makro da tufan Samet nasıldır -
@kema-boratav sadece makro.
-
Kemal Gözler’in piyasadaki anayasa ve idare hukuku kitapları güncel mi,bilgisi olan var mı?
-
@vefa iktisat için yüksel bilgili tavsiye ediyordu herkes, o da mı işe yaramaz ?
-
@ovuz işe yarar hocam.
-
arkadaş çok iddialı yazmış yalnız benim 2Y 8D vardı türkiye ekonomisinden ve kaynalarım onlardı
-
@keynesin-faizi siz de mülakatta mı kaybettiniz hocam?
-
@arastirmaci34, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Tr ekonomisinde yasin çobanın 2017 basımı tek ders olan kitabıyla 2018 basımı para banka, uluslararası iktisat ve kalkınmayı da içeren kitabı arasında tr ekonomisi açısından fark var mı ve bu sene bunlardan çalışılabilir mi?
Elimde Yasin hocanın (sanırım 2016 baskısıydı) 4lü iktisatı vardı, kpss için almıştım. Yeterli olduğunu düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 1 ya da 2 yanlışım vardı.
-
Arkadaşlar İktisatta Sadece Makro Ve Mikro Çıkıyor değil mi?
-
@suigeneris mikro makro diye değilde ekonomi demişti diye hatırlıyorum en son alımın klavuzunda.
-
@suigeneris, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
para ve bankadan da bazen soru geliyor.
@dolaylı-tümleç, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Kemal Gözler’in piyasadaki anayasa ve idare hukuku kitapları güncel mi,bilgisi olan var mı?
kemal hocanın anayasa ve idare hukukuna giriş kitapları güncel. kendi sitesi var oradan kontol edebilirsiniz.
@ovuz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@vefa iktisat için yüksel bilgili tavsiye ediyordu herkes, o da mı işe yaramaz ?
ben kullandım zamanında faydasını görmedim özellikle makrosu için. yargının kpss a iktisat kitabını öneriyorum. içinde özgün sorularda var.
-
Ankara için önerebileceğiniz kurs var mıdır? Kursa gitmekle gitmemek arasında kararsız kaldım. Maddi yönden bir problem olduğu için değil gerçekten çok fayda sağlar mı sağlamaz mı noktasındayım.
-
Herkese hayırlı günler hayırlı forumlar arkadaşlar, ben de nasipse bu seneki sınava gireceğim rabbim bu yolda yardımcımız olsun. Birbirimizden duyumları yararlı paylaşımları esirgemeyelim.
-
@suigeneris, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Öyle bir genelleme yok tahminimce hukukcularla iibfnin oranını ayarlamak için ekonomi alanında fazla açılmıyorlar yani biraz kolay soruyorlar çünkü ben kpss iktisatı zor yaptım ama kaymakamlık sınavı iktisatını çok rahat fulle yakın yaptım yoksa kalkınma , uluslaraası ekonomi bile sorabilirler çünkü ekonomi içinde hepsi
-
herkese selamlar, burada kaynak ve yazar paylaşan yorumlarıyla bilgilerini paylaşan herkesten Allah razı olsun inanın çok faydalı bir iş yapılmış oluyor. ben bu sene ilk defa gireceğim daha önce hiç hazırlanmadım. kaynak olarak burada önerilen kaynakları bir türlü bulamadım ama a kadro'nun tüm konuların anlatıldığı setini aldım. bu kaynak temeli olmayan ilk kez girecek birine yardımcı olur mu?
Allah herkesin gönlüne göre versin iyi forumlar. -
@impisnot iyi çalışmalar hocam, tavsiyem hangi yayını kullanırsanız kullanın bunu mutlaka kanun metinlerini okuyarak tamamlayın faydanıza olacaktır direkt soru gelebiliyor çünkü.