• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@bozkırlı1 Ekim Kasım gibi sarkarsa idari hakimlik sınavıyla çatışır ve idari hakimlik gibi çok kapsamlı ve zor sınavı hazırlanmak daha zorlaşır. En makulü yine Eylül kaymakamlık için. İnşallah hakimlik gibi zor ve cok kapsamlı sınavla çatırmazlar.
-
Açık öğretim mezunu olmak bu sınava girmeye engelmidir
-
@yiğityılmaz dün kitabınız kargo ile geldi gece iyice inceledik arkadaşlarla güncel mevzuat üzerine çok kaliteli sorular var. Tebrik ederim hocam güzel kitap.
-
dershaneciler ve kitap yazarlarına bakmayın arkadaşlar siz. onlara göre sınav marttaydı hatta 2 sınav olacaktı 27 ekimde görüşmek üzere
-
@can-mavi haklısınız tamamen felsefem buydu. Insan ister istemez forumda tarih tartışmaları gorunce merakına engel olamıyor
-
@balakhan Sınavın 27 Ekim'e ertelenmesini gerektirecek olağanüstü hangi gelişme oldu kıtlık mı çıktı veya savaş mi oldu da haberimiz yok tam tersine bakanın açıklaması var süleyman; görevlendirecek kaymakam bulamıyorum diyor çünkü çoğu soruşturma geçiriyor fetodan atılanlar var vesaire yani bu kadar aciliyet içindeyken sınavın ertelenecek olması bana aptalca geliyor. fetönün siyasi yapılanmasına operasyon olmadığı müddetçe bakan daha çok böyle açıklama yapar. asıl kaynağın inlerine girilmedi. Sınav Eylül'de olur Eylül'ün 1'inde olmaz belki ama 10 Eylül ya da 25 Eylül'de olur ama Eylül'de olur...
-
Arkadaşlar, ATEŞ İnsan Hakları ve Demokratikleşme kitabını kullanan var mı ? Değerlendirme yaparsanız memnun olurum...
-
@kemoenes Söz konusu Ahmet Nohutçu ise sakın yanaşma derim...
-
Gidip yeterlilik tarihi ile aynı hafta yapmazlar umarım sınavı 19/10/2019)
-
@mami1616 Hocqm hangi kurumun yeterlik sınavı?
-
@legend-is-back gelir uzmanlığı
-
@gazi06 Başarılar şimdiden. Kurum içi uzmanlık ayrı mı oluyor yoksa kastettiğiniz kurum içi mi?
-
@legend-is-back kurum içi ayrı daha belli değil o. Bizim 3. yıl yeterlilik sınavı
-
@gazi06, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Bence maliye uzmanlığı -
@legend-is-back, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@balakhan Sınavın 27 Ekim'e ertelenmesini gerektirecek olağanüstü hangi gelişme oldu kıtlık mı çıktı veya savaş mi oldu da haberimiz yok tam tersine bakanın açıklaması var süleyman; görevlendirecek kaymakam bulamıyorum diyor çünkü çoğu soruşturma geçiriyor fetodan atılanlar var vesaire yani bu kadar aciliyet içindeyken sınavın ertelenecek olması bana aptalca geliyor. fetönün siyasi yapılanmasına operasyon olmadığı müddetçe bakan daha çok böyle açıklama yapar. asıl kaynağın inlerine girilmedi. Sınav Eylül'de olur Eylül'ün 1'inde olmaz belki ama 10 Eylül ya da 25 Eylül'de olur ama Eylül'de olur...
ben duyduğum tarihi yazdım. emin olmasaydım da buraya yazmazdım. görüyorum ki buraya da yazmamalıydım. kaymakamlık sınavı eylül ayına zimmetlenmedi bakanlık uygun gördüğü tarihte yapar isterse hiç yapmaz. siz eli yumurta ile gelen insanların yumurtalarını kırıp geri gönderme peşindesiniz ve bu hiç hoş değil. bu kafayla daha çok beklersiniz
-
arkadaşlar, tarih konusunda olduğundan çok fazla önem atıf ediyorsunuz. Evet önemli ama bu yolda yürümek isteyen kişi için bu kadar önem arz etmemesi lazım. Herkes eylül başı gibi hazırlansın, olur ertelenirse biraz daha fazla çalışma için zaman kazanmış olursunuz. Konuya böyle yaklaşan her adayın artı puan kazanacağına inanıyorum
-
Arkadaşlar Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin. Ders çalışmak bizim vazifemiz, bizi muvaffak edecek olan Allah'tır.
Bir sorum olacak;
Mülakat sürecinde sınavdan ilk 10 u alıyorlar gibi bir duyum aldım bunun aslı var mıdır? -
arkadaşlar sınavın eylül ya da ekimde hatta kasımda olmasının bir önemi yok, yavaştan çalışmaya başlarsak en fazla bir ay daha çalışmış oluruz, her an ilan gelecekmiş gibi hazır olmak lazım, yalnız benim korkum bu sene sınav yapmamaları, böyle bir şey olursa son şansı olanların hayalleri suya düşecek, duyumları sağlam olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim bu sene muhakkak sınav yaparlar değil mi?
-
@andelib, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin. Ders çalışmak bizim vazifemiz, bizi muvaffak edecek olan Allah'tır.
Bir sorum olacak;
Mülakat sürecinde sınavdan ilk 10 u alıyorlar gibi bir duyum aldım bunun aslı var mıdır?İlk 10 alınmıyor. Son bir kaç senedir sadece birinciler alınıyor. İkinci olup elenenler de mevcut.
-
Eylül'de olmayacak diyen arkadaşlara itimat edin.