• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
ben ekım sonu kasım bası dıyordum 27 ekıme uyumlu lakın bugun bır arkadasım eylulun ortası olacakmıs ıslemler hızlanmıs dedı @tyr61 arkadasınd edıgı doğru bence
-
@ronin Duyum sağlam mı hocam ?
-
Sabredelim arkadaşlar sınav gelecek inşallah ama ne kadar hazırız ? ÖNEMLİ
-
@nikolayromanov, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
arkadasım durust bır cocuk trolluk yapacak bırı degıl kendısı de bır baska arkadasından öğrenmıs surec hızlandı demısler ust duzey bır yerden bılgı almıs arkadası eylul ortası demıs. o zaman eylulde olacak hususu yenıden gundeme gırmıs oldu calısmak ıcın zaman kaybetmemek lazım dıye dusunuyorum
-
@ronin, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
arkadasım durust bır cocuk trolluk yapacak bırı degıl kendısı de bır baska arkadasından öğrenmıs surec hızlandı demısler ust duzey bır yerden bılgı almıs arkadası eylul ortası demıs. o zaman eylulde olacak hususu yenıden gundeme gırmıs oldu calısmak ıcın zaman kaybetmemek lazım dıye dusunuyorum
kaktüsümün bıyığı olsa kedim olurdu
-
@balakhan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@ronin, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
kaktüsümün bıyığı olsa kedim olurdu
senın bu tabırınle kedi olursun da kaymakam olamazsın
-
@ronin Hayırlısı bakalım..
-
Tarih ne olursa olsun çalışmamıza bakalım. Bakanlık her yıl belli bir ayda sınav yapılacak diye taahhüt vermedi.
-
Daha evvelce de herkesin bu süreçte duyumlara inanası çok fazla demiştim. Bilgi kirliliği çalışma sürecini deforme etmekten başka hiçbir şeye yaramıyor. Geç yahut erken, unuttun ya o bilgileri sınav tarihinin ehemmiyeti yok. O yüzden Allah herkese zihin açıklığı versin.
-
Arkadaşlar güzel duyumlar var bir iki güne daha net bir şekilde öğrenip sizinle de paylasicam
-
@kaymakamadayi006 geçmez şimdi hocam bu bir iki gün
-
Ritüeli alan var mı yada inceleme fırsatı bulan bilgi verebilirmisiniz
-
@k-33, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Ritüeli alan var mı yada inceleme fırsatı bulan bilgi verebilirmisiniz
kitabın yazarı facebookta kitabın içinden sorular paylaşıyor arkadaşım. O sorulara bakıp fikir sahibi olabilirsin. Bence piyasadaki en iyi kitap. soru sayısıda çok. Fiyatı dışında her şeyi olumlu.
-
@can-mavi, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Yönetmelik cb kararnamesine uyarlandığı an ilan yakındır... ki bu sebeple sınav eylül e yetişmez
17 gün önce bu iletiyi yazmıştım.. an itibariyle resmi gazetede dediğim değişiklik yayınlandı
-
Kaymakam Adayları Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik yayımlandı. İlan yakındır. Ancak şöyle bir durum var; aşağıdaki duruma göre mesela ÇEKO veya Ekonometri mezunları %80 denklik belgesi mi almak zorunda kalıyor o zaman YÖK'ten?
“(4) Kaymakam aday adaylarının, yurt içindeki üniversitelerin veya diploma denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış olmak kaydıyla yabancı üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerinin uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, iktisat, işletme, maliye ve finans, sosyoloji, halkla ilişkiler ve tanıtım, psikoloji bölümlerinden veya bu bölümlerden herhangi birinin müfredatında yer alan derslerin en az yüzde seksenine sahip olan diğer bölümlerden ya da hukuk fakültelerinden mezun olmaları veya üniversitelerin sosyal bilimler, mühendislik fakülteleri ile tarih bölümlerinde en az dört yıllık lisans eğitimi yapmış ve uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, hukuk ve iktisat alanlarında lisansüstü eğitim yapmış olmaları gerekir. Yukarıda belirtilen bölümlerden mezun olmayan kaymakam aday adayları; mezun oldukları bölümlerin müfredatının bahse konu bölümlerin müfredatının yüzde seksenine sahip olduğuna ilişkin Yükseköğretim Kurulundan alacakları eşdeğerlik belgesini, lisansüstü eğitim yapan kaymakam aday adayları ise noter onaylı diploma suretlerini ya da mezun olduklarını gösterir resmi belgeleri mülakat sınavı için evrak teslimi esnasında diğer evraklarla birlikte İçişleri Bakanlığına ibraz etmek zorundadırlar.
-
@can-mavi, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Yönetmelik cb kararnamesine uyarlandığı an ilan yakındır... ki bu sebeple sınav eylül e yetişmez
17 gün önce yazdığım iletide belirttiğim üzere bekledigim değişiklik an itibariyle resmi gazetede yayınlandı.. işte şimdi bakanlık sınav hazırlığına hız verecektir, en kısa zamanda durum netleştir ...
-
@can-mavi hocam benim yukarıdaki mesajıma cevabın ne olur? Ekonometri mezunu olarak zor durumda kalacağız gibi, bölüm ismi sayılmadığından YÖK'ten %80 denklik belgesi mi almamız gerekiyor? ÇEKO mezunları da aynı durumda kalacak sanırım yoksa tüm İİBF denkliğe gerek duymadan girebilir mi?
-
@brunomars dostum çok anlamsız ama öyle görünüyor. Ancak emin değilim çünkü bir iibf bölümünün denklik alması mantığıma sığmıyor.. Bu konuda bir şeyler öğrenmeye çalışacağım, ancak işi garantiye almak için yazılmayan bölümlerden mezun arkadaşların şimdiden yök ten o belge için talepte bulunmalarını tavsiye ederim
-
@can-mavi araştırıyorum yök'ün sitesinden ancak eşdeğerlik belgesi gibi bir şey göremedim, sadece yurtdışı üniversitelerden denklik başvurusu falan var. İyice saçma iş yapıyorlar.
-
@brunomars bence de mantık dışı olmuş ptesi bence yök ü bi aramak lazım