• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Ritüel kullanan var mi tavsiye eder misniz ?
-
Yuksek bilgili ayrı olarak kutluay kararlı geçmiş yıllarda çıkan soruların kitabını çıkarmışlar daha yeni gördüm inceleyen var mı özellikle idare olsun anayasa olsun çok şey değişti şıkları nasıl uyarladılar açıklamasını nasıl yaptılar inceleyen varsa şayet görüşlerini yazabilir mi
-
@Müfettiş-Gadget ritüel ben alacağım az hata varmış öle diyorlar
-
@cansarı ben de düşündüm de sınav formatı değiştiği için açık uçluyla testin soru yapıları aynı olmuyor. O yüzden vazgeçtim.
-
@brunomars Itirazlarımız olumlu yanıtlanır mı şimdi ne yapsak çalışsak mı çalışmasak mı bir ayrı dert eğer sınava girmemize izin vericeklerse çalışalım ama vermeyeceklerse kesin olarak en azından ingilizce çalışırım yds puanı alırım ekonometriye tekrar izin çıkartırlar mı ki o zamanda çalışmadığıma üzülürüm ne diyorsunuz hocam olumlu geri dönerler mi ki itirazlarımıza
-
Arkadaslar bende kaymakamlık için çalışacağım yeni mezun oldum acaba sizler nasıl çalışıyorsunuz ve hangi kitaplardan ve herhangi bir belge teslim etmek gerekiyor mu başvuru yapacakken şimdiden teşekkür ederim
-
@cansarı ben beğenmedim. Zaten soru tipi değişti ayrıca idari yargıda sorulmuyor. Mevzuat soru bankası daha faydalı olur düşüncesindeyim. Yüksel Bilgili’nin ayrı çıkmış iktisat kitabı var o alınabilir.
-
@kaymakam2019 yiğit yılmazı tavsiye ederim soru bankası olarak
-
İnsan hakları konu anlatımı yeni kaynaklara bakan oldu mu fikir verebilecek var mı arkadaşlar
-
@gencbiraday 4t yayınlarının var içeriğini bilmiyorum ama herhalde onu alıcam insan hakları olarak kaynak yok başka
-
@kykm, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Harun-Resid akademikus ile mas nasıl acaba çözdünüz mü omları
akademikus çözülebilir bir kitap yazarı yusuf ilhan'da (tekuzem hocası) konulara hakim. Mas soru bankası da sınava yakın sorular var ancak ne kaimmakam ne de themis ayarında kendine has sorular mevcut. Kısa ve net.
-
@cansarı, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Yuksek bilgili ayrı olarak kutluay kararlı geçmiş yıllarda çıkan soruların kitabını çıkarmışlar daha yeni gördüm inceleyen var mı özellikle idare olsun anayasa olsun çok şey değişti şıkları nasıl uyarladılar açıklamasını nasıl yaptılar inceleyen varsa şayet görüşlerini yazabilir mi
evet çıkmış tüm kurum sınavlarında çıkmış sorular mı yoksa sadece kaymakamlık sınavlarında çıkmış sorular mı onu da pek anlamadım. Ayrıca saman kağıdı da değildir inşallah
-
@kemoenes ben bu konuda konsensus’u tavsiye ederim. Geçen sene idari hakimliğe onu çözerek girdim. Bayağı yararı olmuştu
-
@sim, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kemoenes ben bu konuda konsensus’u tavsiye ederim. Geçen sene idari hakimliğe onu çözerek girdim. Bayağı yararı olmuştu
teşekkür ederim öneriniz için
-
@kemoenes teşekkür ederim
-
Şaman kagidi olduğunu da unuttum incelemeden almamak lazım eski soruların şıklarını nasıl yaptılar özellikle hukuklar hep sıkıntılı iyi sormuşum alacaktım teşekkürler arkadaşlar
-
Arkadaşlar Allah çalışmalarımıza kolaylık versin.
-
İnsan Hakları atlası çıkaracak safa sazak hoca 100 sayfa tablolu+100 soru .Piyasada şuan kutluay hocanın konu/soru kitabı ve nohutçunun 550 sayfalık ateş konu kitabı var.
-
arkadaşlar khk kaymakamlık grubunda bir arkadaş 14.12.2019 demiş uçak biletlerinizi bile alabilirsiniz yazmış gerçek olma olasılığı var mı
-
@Aslan-Reyiz hocam arastirm a yapalım bende alacağım bıktık vallahi alıyorum yenisi çıkıyor