• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Son 5 Kaymakamlık Sınavı Sürecinin Kronolojisi: 1.) 18 Temmuz 2014 Kaymakamlık Sınavı İlanı- 20 Eylül 2014 Kaymakamlık Sınavı - 2 Ekim 2014 Sonuçların Açıklanması - 15/19 Aralık 2014 Mülakat Tarihleri- 23 Aralık 2014 Nihai Başarı Listesinin yayınlanması 2.) 25 Ocak 2015 Kaymakamlık Sınav İlanı- 28 Mart 2015 Kaymakamlık Sınavı- 4 Mayıs 2015 Sonuçların Açıklanması- 29.06/04 Temmuz Mülakat Tarihleri- 8Temmuz 2015 Nihai Başarı Listesinin yayımlanması 3.) 21 Ekim Kaymakamlık Sınavı İlanı- 17 Aralık 2016 Kaymakamlık Sınavı- 20 Ocak 2017 Sonuçların Açıklanması- 01/10 Mart Mülakat Tarihleri- 29 Mayıs 2017 Nihai Başarı Listesinin Yayımlanması 4.) 5 Temmuz 2017 Kaymakamlık Sınavı İlanı- 9 Eylül 2017 Kaymakamlık Sınavı- 20 Ekim 2017 Sonuçların Açıklanması- 11/20 Aralık Mülakat Tarihleri- 15 Şubat 2018 Nihai Başarı Listesinin Yayımlanması 5.) 27 Haziran 2017 Kaymakamlık Sınavı İlanı- 2 Eylül 2018 Kaymakamlık Sınavı- 27 Eylül 2018 Sonuçların Açıklanması- 19/30 Kasım Mülakat Tarihleri- 26 Ocak 2019 Nihai Başarı Listesinin Yayımlanması.
-
Arkadaslar iktisat icin erdal unsal gerekir mi
-
@mrvguy gerekmez. Ağır sormuolar. Çıkmış ikt sor. çöz yeter
-
@KaimakamAday İdari yargi yani İyuk sorusu yok. 2 kez mulakata kalmis ve 2 den fazla kaymakamlik sinavina girmis biri olarak soyluyorum.
-
@Gazi06 cok tesekur ederim hocam
-
@districtgovernor eline saglık hocam
-
@districtgovernor Hocam emeğine sağlık
-
@sessessc Rica ederim ne demek.
-
@esnaf61 Rica ederim ne demek
-
kaymakamlık kurslarının hemen hepsi ağız birliği yapmış gibi sınav tarihi belli değil ama duyumlarımıza göre ekim sonu kasım başı diyorlar
-
@Aslan-Reyiz hocam türkiye ekonomisi için tufan samet mi yasin çoban mı sizce? Yasin hocanın konu kısmı 190 sayfaymış heralde, tufan samet hocanın konu kısmı 336 sayfa
-
@s-cihan kesinlikle yasin çoban.
-
Ahmet Nohutçu Kanunname ya da İdare Hukuku yeni baskı çıkaracak mı acaba bilgisi duyumu olan var mı arkadaşlar ?
-
yiğit yılmaz mevzuat kitabını kullanan arkadaşlar yorum alabilir miyim ? reklam olmasın isteniyorsa olumlu olumsuz görüşlerinizi özelden de belirtebilirsiniz
-
@s-cihan Tufan hocanın kitibına da Yasin hocanın kitabını da bitirdim.
Tufan hocanın kitabı güzel ama yazım şekli bana cümleler çok uzatılmış ve fazla tekrara düşülmüş gibi geldi. Sıkıldım biraz okurken.
Tamamen şahsi görüşüm ve kaynağın alınmamasını telkin etmiyorum. Malum baya hassaslaştı insanlar kavgalar çıkıveriyor hemen
-
@KaimakamAday cümlelerin uzatılması konusunda hemfikiriz hocam,size de teşekkür ettim
-
@Aslan-Reyiz teşekkürler
-
@Daywalkers Maliyeden de kurula sevk edildiğine dair dilekçe geldi. Merak eden arkadaşlara duyrulur.
-
-
@alpertunga kaymakamlik subenin maliye icin esdegerlik almasina gerek olmadigina dair bilgi paylasan 2 arkadas olmustu