• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@forceful, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kemoenes eğer bildiğimiz Ahmet Taş ise o bu sınavın pirlerinden biridir kitabı alınabilir.Hatta bir çok yazardan daha iyi kitap yazmıştır.
büyük ihtimal o hocam, uzun süre önce not almışım kitap hazırlıyor diye dün baktım çıkmış kitap
-
@kemoenes Pirlerden biride iyi bir Türkiye Ekonomisi hazırlarsa ciddi manada makbule geçer. Bence Türkiye ekonomisi en zayıf halka.
-
@kemoenes dediğiniz kitap akfon yayınlarının mı hocam
-
@kykm baktım akfon yayınlarında 15 lira bence ince kitapçık tarzıdır kullanan varsa yorumlarını bekliyoruz
-
@cansarı aynen bende öyle düşündüm
-
@kykm, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kemoenes dediğiniz kitap akfon yayınlarının mı hocam
evet hocam
-
Soysal Aygün İnsan Hakları kitabı iyi yeterli fakat genel tarihçe kısmı biraz sade.Kronolojik olarak bazı düşünür ve kuramlar yok.
-
A kadro Türkiye Ekonomisi ve insan hakları kitabı yeterli midir?
-
@paretowilfredo hocam kaç kişi alınacak en az kaç puanla kapatır bu konuya yabancının da yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
-
@yigit06 Dostum sayıya dair başlıkta bilgilendirmeler yaptık. Ilgili başlıklarda da yine değindik. Kaçla kapayacağını sınavın seviyesi belirler.
-
@yigit06 geçen senene 70 le kapattı 100 kişi alındı. Bu sene yine 100 kişi olarak duyum alınmış. İlan gelince tabi tam netleşir.
-
çok az kaldı, herkes bayramdan sonra dese de bayramdan önce ilan gelecek bana göre.
-
@yigit06 Merhaba, geçen sene baraj 70'ti. Puanlama geçen seneki gibi olursa 70'in altında kalanlar sıralamaya bakılmaksızın elenmiş olacak. Bu sebeple hedefiniz minimum 70 puan olmalı. Kontenjan minimum 100, maksimum 140 olacak, bu seneden sonra mia süreci geçmiş yıllardaki rutinine dönecek muhtemelen. Son kez kontenjanın bu kadar yüksek olacağı bir sınav göreceğiz büyük ihtimalle.
-
@mülki Hep öyle deniyor hocam. Belki rutin 100 olmuştur artık
-
@mülki Çok teşekkür ederim hocam .
-
Benim anlamadığım bu Milet neden tartışır nasipsiz bir lokma bile boğazımızdan geçmezken isterse milyonlar girsin sınava ne olur ki emek vereni o nasip gelip bulur çok önemli değil arkadaşlar dünyanın sonu da değil rahat bir şekilde çalışmalarımıza devam Allah muaffak eylesin
-
@Larendeli bedeli özel kişi ödüyor mülkiyet idareye geçiyor daha sonra özel kişi lehine tahsis ediliyor.
-
Arkadaşlar insan hakları ateş kitabı hakkında çok eleştiri görüyorum. Almayı düşünüyordum ancak biraz soğudum. Almış olan varsa kitabı biraz yorumlayabilir mi? sınav için uygun mu?
-
@sosyal Rica ederim @Larendeli Evet geçen sene de bu mevzu vardı haklısınız, gönül isterki kontenjan böyle devam etsin, hatta artık sınavı kazanıp, artık mesleğe gönül vermiş arkadaşlar için kontenjan endişesi taşıyalım:) Ben sadece duyduğumu söylemek istedim, bana 26 ekim tarihini söyleyen de bu arkadaşım olduğu için, sizleri de rakipten ziyade dost olarak gördüğüm için paylaşmak istedim. Umarım yanılan ben olurum
-
Idare hukukunda A. Nohutcu nun kanunname idare hukuku ve mevzuat olarakta plus ultrayi kullaniyorum sizce yeterli olur mu arkadaslar