• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@fenecus Hocam yasaklanmış ama. Profilinde Yasaklı yazıyor.
-
@amirim hesabı kendi isteği ile kapatıldı dostlar. Yönetimden talep etti kendisi, bu istek üzerine kapattık. Yoksa herhangi bir sorunumuz yok kendisiyle, forumumuza her zaman katkı sağladı sağolsun.
-
@paretowilfredo Çok şaşırdım şuan.
Bilgi verdiğin için sağol dostum. -
@paretowilfredo, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@amirim hesabı kendi isteği ile kapatıldı dostlar. Yönetimden talep etti kendisi, bu istek üzerine kapattık. Yoksa herhangi bir sorunumuz yok kendisiyle, forumumuza her zaman katkı sağladı sağolsun.
Ben de şaşırdım.Kendı tercıhıyse dıyecek birşey yok.
-
dün gece mülakat konusunda amirim ile 27ömer27 ye söylenmeyen ağır kalmadı nerdeyse adam da haklı olarak bıraktı forumu. insanları anlamıyorum yahu hepimiz beşeriz yeri gelir şaşarız adamların söylediği bilgi tutmadı diye linç etmenin anlamı ne? bir de kazansan sevineceksin kaybetsen üzüleceksin ortası yok bunun. ayıp ettiler adama, kaymakamlık başlıklarında severek takip ettiğim biriydi
-
Özellikle duyum konusu insanı gerçekten yıpratıyor dostlar. Bin haber verirsiniz, 999'u doğru çıkar, birinde yanılırsınız, art niyetle bekleyen birileri çıkar sizi itham eder. Ya da duyum verirsiniz, bu duyumu aldığına göre sen kesin girersin, listede olduğunu da bilirsin vs vs. der o kişi çıkıp. Bu tip ithamlar çok arkadaşımızı bezdirdi. Hak veriyorum o nedenle.
-
@rootofallevil Amirim bana özelden yazmıştı daha Önce banada 2018 idari hakimlik sayfasında saldırdılar ilan gelmeden önce. Bana bu konu için yakınmıştı. Demek ki dayanamadı çıktı. En güzelini yaptı. Şimdi arasın dursunlar Amirimi bula bilecekler mi.
-
@paretowilfredo Doğru Diyorsun Dostum.
-
arkadaşlar online kurs önerisi varsa özelden yazabilir mi?
-
Biz eleştirmeyi seviyoruz maalesef forumda bir emekçi daha gitti helal olsun ne diyim..
-
@freeboy dün geceki muhabbet eleştiri değildi hocam daha ötesiydi insanın sabır sınırlarını zorlayan ağır sözler yazılıyordu. duyumları çıkınca "oo kral adam harika adam" tutmayınca "hadi lan yürü ordan" insanları kaybetmek bu kadar basit olmamalı ama ne yazık ki oluyor
-
@fech29 Hiç kursa gerek yok hocam. Bu sınavlar düzenli çalışmayla çok rahat yapılabilir.
-
@rootofallevil yazık ya valla üzülüyorum ben birkaç yazısını takip ettiğim arkadaş var en başından beri buradayım.bende ama ne gariptir ki hep bu insanları küstürüyoruz yazık.Neyse hayırlısıyla 2019 sınavında yine varız
-
@sgkemekcisi aynen devam
-
@rootofallevil Bu tip davranışta bulunanları malesef yolla yolla bitmiyor dostum. Malesef haber alabileceğimiz dostları kaybediyoruz bu yüzden.
-
Bu duyum işi futbol maçında ki kaleci gibi yüz tane inanılmaz top çıkarırsın bir tane hatalı gol yersin ıslık başlar ama Volkan Demirel gibi sahayı terk etmemek lazım.
-
@paretowilfredo çok üzücü gerçekten ne diyeceğini bilemiyor insan
-
Arkadaşlar İktisat ve Türkiye Ekonomisi için kaynak önerisi verir misiniz? önceki sınavda kaybetme sebebim olur kendileri. Hatta Tarihte yazarsanız sevinirim ama tarihte sanırım fetihnameye yönelecem.
-
@mulkihakim Türkiye ekonomisi yasin Çoban Çok Konuşuluyor. İktisatta güzel olan çok kaynak var. Hangisini söylesem bilemedim.
-
@suigeneris, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Türkiye ekonomisi yasin Çoban Çok
hocam şöyle söyleyeyim iktisattan nefret ederim. Nefret eden birisine sevdirsin yeter. farklı iki üç kaynak söyleseniz de yeter. Açıkcası yüksel bilgili hocanın kitapları var fakat 700 sayfa falan gördükçe soğuyorum. Çok güzel diyorlar ama oku derseniz de yapacak bir şey yok başlayacağız artık. Alternatif önerileriniz varsa sevinirim.