• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@suigeneris teşekkür ederim hocam.
-
Mülakat mağlubu olarak sayfada yavaştan yerimizi alalım.
-
@mahoni3406 hocam kanunname bence çok güzel hazırlanmış, ve içerisinde zaten meclis içtüzüğüne dair de notlar da var ve her bölümün sonunda bölümle ilgili en önemli yerleri not almış. Ama kanunname idare hukuku için henüz yorum yapamayacagım
-
@1baksan Oda aynı tarzda hazırlanmış.
-
@suigeneris peki çok kararsız kaldığım bir konu var, bu idare hukuku kitabını şimdiden çalısıp not alıp en son mu o belediye kanunu vs köy kanunu çalışmak daha mantıklı yoksa hocam ilk ilgili kanunları çalışıp sonra mı kitabı çalışmak daha mantıklı?
-
@1baksan teşekküer ederim hocam.
-
@1baksan Kanunlar Dar çerceve şeklinde aman dikkat et. Anayasada kanun 177 madde kitabı 400 sayfa. İlk önce ders kitapları iyi çalışmalı En sonda daha iyi yorumlamak için kanun okunmalı. Direk kanununa yönelmek daha yaptırabilir .
-
@1baksan hata yaptırabilir olacak son cümlem yanlıs oldu.
-
@suigeneris tamamdır hazır vakit varken aradan kitabı çıkartalım çok tesekkürler önerin için hocam, iyi çalısmalar
-
@1baksan daha önce bir hazırlığınız yoksa ya da sadece kpss seviyesinde ise çalışmanız, öncelikle kitaptan çalışmanızı tavsiye ederim.kanun lafzını doğrudan yorumlamak başlarda pek kolay olmuyor çünkü.kanunlardan da ifadeleri kontrol ederek giderseniz daha sağlıklı sonuç elde edersiniz diye düşünüyırum. Hatalar mevcut olabiliyor çünkü kitaplarda
-
@aslan-reyiz kaçırdığımız sorular da bunlardı zaten reyiz az değil ama 3 soru :)) yine en güzel kaynak/not/link/rehberlik yardımlarınıza başlamışsınız :)) eksik olmayın
-
@mahoni3406 ben de nohutçunun kanunnamesinden memnun kalacaktım ki idare hukuku kitabı iki gün çalışınca dağılıp parçalandı içeriği; orta fiziği; kötü
-
Kanunnamenin Anayasa kısmını iyi bulsamda idare hukuku kısmı karışık gelmişti bana. Boşuna laf kalabalığı yapılmış.
-
@corleone İdare kısmı için laf kalabalığı olmuş evet.
-
@suigeneris sabırsızlıkla bekliyorum hocam eylülü.Zaman ne gösterir bilmiyorum ama bu sefer olacak inanıyorum.
-
@k-33 Sen Kendine inanıyorsan eğer. 1 Milyon kişi sana inanmaz bile olsa sınavı yine kazanırsın.
-
@taromisaki9 zaten yasin yada tufandan çalışsan 6-7 yapıyor ama 2-3 soru cok orijinal oluyor ve biraz şans işi
-
@taromisaki9 kpss derecesinden ilerde çalısmam hocam zaten idari hakimlik için almıştım kitapları...çok tesekkürler ilk kitaptan başlayacagım
-
Bendeki kanunnameler 2017 baksam mı?? Malûm kitaplar çok pahalı alınmıyor:(
-
@mülki çok güzel bir çalışma dayanışma olur:)