Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları 💄💇🏻♀️💅🏻👠
-
Kpss ve diğer sınav süreçlerinde sadece kafalarımız değil ciltlerimiz de yoruluyor, saçlarımız dökülüyor.
Sürekli stres , ders çalışma yolunda kendimize bakamıyoruz.
Sağlık açısından partikül içeren ürünlerin ve diğer çeşitli bazı kozmetik ürünlerinin durumu tartışmalıdır.
Ve sağlık için en önemlisi yiyemediğimiz ürünü cildimize kullanmıyoruz.
Bu başlığımız altında doğal tarifler , çeşitli doğal kozmetik ürünler, cilt , saç ,kaş vb. konularda paylaşım yapabiliriz.
Her türlü saç sorunu , akne sıkıntısı vb. sorunları olan arkadaşları bu başlık altına bekleriz. -
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan. Devrim geliyor da hayırlısı diyelim. Devrim şu olmadan olmaz.
-
Ne güzeeell başlııkkkk, yaşasıınnnnn
-
Hey hey hey what's youtube! bugün size sınavdan çıkmış kız makyajı yapıcam
-
Sivilce sorunları için bir kür vereyim: bebek pudrasını gül suyu ile krem kıvamına getiricez. Maske olarak yüzümüze sürüp kurumasını bekleyelim. On beş dakika sonra yıkayın ohh mis.
Aloe vera bitkisini evde yetiştirebilirsiniz. Onun da yapraklarını dövüp maske yapabilirsiniz. -
Hemen ilkkk tavsiyemi veriyorum
Maden suyu! watsonstan bi fısfıs şişe aldım boş, içine maden suyu biraz da gül suyu koydum. Fıs fıs sürekli sıkıyordum yaz boyu yüzüme:) kışın üşütüyor ama sabah aksam yüzümü yıkarım maden suyuyla.
Yaşasın maden suyu yaşasın güzellik -
@agor lacasa de papel aklıma geldi herşey için çok geç diğer adminimiz bana başlık açmayı öğretti hergüne bir başlık
-
Şeyy çantamda ne var videoları da olsun mu
-
@secret moderatör alımlarımız çok yakında, lütfen ilanlar için sitemizi takipte kalın.
-
@agor gizliden iş teklfi alır gibi hissettim hadi inşallah atanamadım bari kim bilir beni alırsınız işe
-
Tüm arkadaşlarıma sesleniyorum arkamı kollayın başlığı yedirtmeyelim en güzel bizleriz kızlar burada mısınız ??? ️
-
Bepanthen, Evigen ve Bemiks ampullerini birer tane şampuana eklerseniz saç dökülmeniz kesinlikle durur. Durmazsa burdayız
-
Aloe verayı evde yetiştirmeyenler için krauterhof markanın aloe vera jelini alabilirler. %96sı aloe vera. Indirime girdigini takip etmek gerekiyor.
Ayrica aloe vera yaniklara filan da iyi geliyor. Bu yaz duzenli kullandim, normalde beyaz tenliyim. Domates gibi olurdum gunesten. Aloe vera vesilesiyle olmadim yasasin aloe vera
-
@secret yalnız liyakata dayalı sistem işlediği için atanamayan moderatör alımı yapmıyoruz. Böyle iş olmaz, bu bir hobi olmalı, ayrıca devlete buradaki insanlar girmeli ki bürokrasimiz daha güzel bir hal alsın. O yüzden önce atanma sonra diğerleri. (Tam şey gibi oldu, önce işe gireceksiniz sonra düğün. )
-
Makyajimi balen den aldigim organik hindistan cevizi yagiyla cikaririm. Gerci cok makyaj yapmam da olsun.
Cildim cok kurudur, hindistan cevizi yagi cidden cok cok cok iyi geliyor, parlatiyor.
Saclarim da kurudur ona da hindistan cevizi yagi surer bekletir yikarim. Yani hindistan cevizi yagi hayatimin onemli bi parcasi.
Organigini yuzume surer, makyaj cikaririm. Normalini sacima kullanirim. Organigi daha pahali da ondan
Neyse, o zaman yasasin hindistan cevizi yagi -
@agor, içinde söyledi: Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları ️
@secret yalnız liyakata dayalı sistem işlediği için atanamayan moderatör alımı yapmıyoruz. Böyle iş olmaz, bu bir hobi olmalı, ayrıca devlete buradaki insanlar girmeli ki bürokrasimiz daha güzel bir hal alsın. O yüzden önce atanma sonra diğerleri. (Tam şey gibi oldu, önce işe gireceksiniz sonra düğün. )
Şuna direk seni işe almıyoruz deseniz daha az üzülürdüm
Özelde yaşamıştım buna benzer sen atanır gidersin demişlerdi, mülakatta da sen bu işi yapmazsın demişlerdi. Nasıl istekli olduğumu göstersem de birisi işe almadı diğeri eledi
(Parantez içi durum da hakimiyetini koruyor.)
Bir darbe de burdan yedim -
Hindistan cevizi yagi bence goz cevresi kirisiklarina da iyi geliyor.
Cok pahali goz cevresi kremlerini solda sifir birakir bence:) -
Ayrica : SU.
Duzenli su icenin cildiyle, su icmeyenin cildi cok belli. Su tabi saglik filan da konumuz guzellik oldugu icin asla aksatilmamasi gerekenlerden.
Iciyoruz suyu, guzellesiyoruz. Oh:) canim su -
Valla cansın resmen bastırılmış duyguların ortaya çıktı maşallah sana dostum bende katılacam birazdan ️
-
@secret hocam bunlar duzenli kafa yordugum konular, napiiim:) hepsi hobim hepsi benim bebeklerim