Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları 💄💇🏻♀️💅🏻👠
-
@1umut en tatlış başlığımız
Aklımda bir başlık daha var ama bunda biraz popülerliği yükseltelim sonra ona da geçeriz -
Gratis ve watsons indirimleri de paylaşalım
Max Factor star wars rimel gören olursa kapsın. -
Bence en güzel makyaj cildin kendi güzelliğini ve canlılığını ön plana çıkarmaktır, tabi ki hafif makyaj yapıyorum ama cildimizin nefes almaya daha çok ihtiyacı oldugunu düşünüyorum. KİEHLS benim 50 tane sivilcemi geçiren tek marka. 3 ay düzenli kullanım sonucu sivilcenin esamesi kalmadı. Biraz tuzlu ama alınan ürünler 1 yıl yetiyor, özellikle şu sıcak günlerde güneş kreminin üstüne başka marka tanımam.
-
@haticeaydinn hosgeldin hocam
Kielhsin hangi urunu? -
Tam kadro buradasınız
-
ayyy ne kadar da güzel bi başlık olmuş gözaltları için kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı arkadaşlar?
-
@noturns, içinde söyledi: Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları ️
Tam kadro buradasınız
Devrim çalışmalarımıza devam ediyoruz
Daha birçok başlık altında bizi tam kadro göreceksiniz 🤭 -
-
@buseneatanıyorum lütfen @LioN pul bibersiz maske asla yapmaz
-
@secret gül suyu yerine de şalgam suyu
-
@zwasp hocam morluklar icin mi kirisiklar icin mi?
Morluk icin yok da, kirisik icin hindistan cevizi yagi bu kiz da takmis demeyin ama cookk faydasini gordum:) -
@zwasp, içinde söyledi: Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları ️
ayyy ne kadar da güzel bi başlık olmuş gözaltları için kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı arkadaşlar?
Canım salatalığı kapat 15 dk gözlerine sonra salatalık suyu ile her gün uyumadan önce pamukla 2 dk yavaş yavaş ov ️
-
@1umut onu düzenli kullanıyorum ben de çok memnunum yağandımadan müthiş nemlendiriyor cildi ama göz kenarına kullanınca gözlerim bulanıklaşıyo özellikle bu sene göz kenarlarımda kırışıklar oluştu ya onun için ürün arıyorum
-
@secret bugün denemeye başlayım bakalım üşenmeden ne kadar devam ederim
-
Kaşlarımla ders çalışırken hep hep oynarım ve dökülürler artık 2 çözümüm var
- vazelini uyumadan kaşlarıma sürüyorum haftada 2-3 kez hem daha sağlam hem de çıkıyor dökülenler
- tabi ki de aşkımsu badem yağı acı tatlı farketmez baya baya iyi ️️️️
-
@zwasp ben başka bir karışım daha öneririm bunu yapalım başlangıçta sıkılınca diğerine geçeriz ayol ️🧚️
-
Saç uzaması için çam terebentin yağı muhakkak işe yarayacaktır cilt içinde Argan yağı
-
@kaderik16 saç için yılan yağı da çok iyi ama tavsiyem zeytinyağı hem uzatıyor hem besliyor hem parlaklık. Bir de naylon poşet taktık mı oh içinde buharla iyice deriye iişliyor ️️
-
@secret hahahahaha haklısın valla ben bu ara kafayı şu aloe vera bitkisine taktım alıp kullanırsam söylerim sonuçları :d
-