Komiser yardımcısı alımı 2018
-
@lion merhaba arkadaşınıza sorar mısınız izmirde ya da ankarada parkur için kurs önerebilir mi bize ? Ayrıca bilgiler için çok teşekkür ederiz
-
Diyelim ki hocam ben spora da mülakata da girdim. (Sonuçta kazanıp kazanamayacağım belli değil) bedelliye başvurdum. Askerlik çıktı gittim 21 gün. Askerdeyken öğrendim ki kazanmışım. Askerlik sona mı eriyor ?? Ya da askerde olmam kazanmamı engeller mi ?
-
@sınavkolikk o kadarini bilmez kardesim kendisi mersinli tavsiyem youtebede videolar var onlari acip bir izleyin. Ayrica bir spor salonuna yazilin kondisyon calisin. Ve universitelerin besyo bolumlerinde felan bu larkur icin kurslar acilabiliyor onlarida takip edin yine spor salonlarindada bu sinavlar icin hazirlik dersleri felan veriyorlar. Is sizin enerjinizde bitiyor en nihayetinde.
-
@serhats Polisliği bilmiyorum da askerdeyken sözleşmeli erliği kazanan birinin askerliği bitmişti
-
@lion evet kurs buldum çok sağolun
-
@sınavkolikk fiyatı ne kadar hocam
-
Arkadaşlar 4 sene önce ameliyat oldum . Fakat askerlikten muaf aldım . Bu geçen 4 sene de bütün kontrollerde temiz çıktı ( benden alınan parçada basit derece tümöre rastlandı) . Kapalı ameliyat oldum ve sağlık açısından hiç bir sikintim tibben de fiziken de yok . Sağlık şartlarını okuduğumda herhangi bir tanı ile eslestiremedim kendimi . Bilenler yardımcı olabilir mi?
-
@derbeder31 askerlikten muaf olma sebebi olarak kayda ne geçildi?
-
Arkadaşlar ankarada bahcelievlerde veya herhangi bir yerde parkur kursları var mı?
-
@rettiger var kardeşim geçen sene gittim ben. Bahçelievler anadolu lisesinin spor salonundaydı. İdeal parkurdu yanlış hatırlamıyorsam adı. İnternete yazsan bulursun muhtemelen
-
@mia_1071 teşekkür ederim
-
Arkadaşlar merhaba, bayanlarda dövme sorun oluyor mu bilgisi olan var mı?
-
@idyah üniforma giyildiği takdirde görünmeyen yerde dövme polis olmak için sorun teşkil etmez. Yani eller yüz vs gibi bir yerde değilse sorun olmayacaktır.
-
@evandro Saolun hocam az önce komiser yardımcısı 2 arkadaşımla konuştum ikisi de aynı bilgiyi verdiler..
-
Arkadaşlar merhaba... Önceden birkaç arkadaşımız da sormuş gerçi fakat umut dünyası işte ben de bir sormak istedim. Gözlerim sol 3.50 sağ 4.75 hipermetrop ve her göz için 2 astigmat var. Ve göz doktoruyla görüşmemde hipermetroplar için lazer ameliyatının oldukça tehlikeli olduğundan, kör olma ihtimalim olduğundan ve genelde miyoplara yapıldığından bahsetti. Ben sınav için para da yatırdım ama boşa yatırmış oldum aslına bakarsanız değil mi? Biliyorum ama yine de size de sormak istedim, sağolun...
-
@m-cimenderoglu öncelikle geçmiş olsun, önceki entrylerde girmiştim göz sınırlarını söylediğinizden anladığım kadarıyla sınırın üzerindesiniz.
-
@evandro evet hocam maalesef. Kpss p3 82 yds 88 ve toefl 92 ama bunların hiçbir ehemmiyeti olmaz değil mi sonuç olarak sağlık yönetmeliğine uymuyorsunuz en nihayetinde. Yani biliyorum alakasız suan bu sınav puanlarını yazmam ama şuan sadece şans zorluyorum hocam bir de forumda yeniyim sadece umut deniyorum
-
@m-cimenderoglu merkez bankası uzman alımına başvurdunuz mu?
-
ARKADAŞLAR AKŞAM TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
@evandro hocam p1 den 80 istiyorlardı benim p1 79,8 basvurmadım o yüzden zaten basvuramıyordum da aynı zamanda öyle değil mi? yani sınırın altında kaldığım için