AÖF Adalet
-
peki aöf ve dgs mi yoksa tyt ayt yimi önerirsiniz.
-
@yazgan teşekkür ederim.)
-
@toranj, içinde söyledi: AÖF Adalet
peki aöf ve dgs mi yoksa tyt ayt yimi önerirsiniz.
-
üniversite sınavı ile geçmek daha kolay buna eminim. ama dgs ile de imkansız diyemeyiz.
-
@james-buchanan kişi matematikte problemleri iyi çözerim, türkçede hızlıyım derse dgs; edebiyat tarih ve coğrafya da çalışır aynı zamanda türev integral çözerim diyorsa öss.
-
@genclerbirlikli hocam öss daha kolayda dgs ile 3. sınıftan başlama durumu yok mu?
-
@genclerbirlikli hocam dgs'de 35-40 arası matematik yine 35-40 arası türkçe yapsak ne olur bundan? merak ettim de.
-
@james-buchanan yok hocam. Geneli 1 ve 2 den başlatıyor. Hatta 2den başlatan da az bildiğim kadar.
-
@james-buchanan o netlere zor gelir zannımca
-
@genclerbirlikli hocam bi de ben kpss hukukta 40 net yaptım yanlışım yoktu. şimdi adalet 1. sınıfta kalem mevzuatı dersi almak hakaret gibi.
-
@james-buchanan daha uyap var yargı örgütü var temel bilgi teknolojileri var
-
Hocam yks den ben deneyeyim dedim fen lisesi 2001 mezunuyum. Haliyle turev integral vs unutmusum hic calismadan edebiyat, mat 2 yapilmiyor bu sene sorular bir garipti vakit yetmiyor matematik bile sozel gibi 1 bucuk dakika suruyor soruyu okuyup anlamak. Ea derecem 2001 de 7700 civariydi. Bizden gecmis dedim yks sinavina girince. Devlet univ. hukuklar da baya yuksek. Bazilari ozel kibrisdan okuyor indirimli falan sinavdan sinava kibrisa giden var. Bana adalet + dgs mantikli geldi ama dgs de de iyi yapmak lazim.
-
@sbf1983 dgs'de konu daha az. ama bilgi sorusu yok. problemler, sayısal mantık falan var. orası sıkıntı. bi de süre sorunu var.
-
@james-buchanan dogrudur hocam bilgiler tazeyse matematik falan olabilir. Benim nerdeyse omrumun yarisinda mezun olmusum liseden:) yas 35:)
-
@sbf1983 anladım hocam, bence yinede geç değil yapılabilir.
-
Arkadaşlar ben yeni kayıt yaptırdım. 225 lira yatırdım ama bir arakdaşımda katkı payı diye 30 küsür lira da varmış. Bende var mıydı bilmiyorum onu. Onu da yatırıyor muyuz?
-
@veblenist tek para yatırılıyor 225 tl'niniçinde olması lazım.
-
@hgrotius şüpheye düştüm hocam. Bilemedim. Bunun kontrolünü sistemden nasıl yapıyoruz acaba.
-
yüksek lisansa filan kayıtlı ise 30tl onun içindir
-
@yazgan, içinde söyledi: AÖF Adalet
yüksek lisansa filan kayıtlı ise 30tl onun içindir
Ayrıca 22/10/2016 tarih ve 29865 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 10. maddesinin 3. bendinde “Öğrencinin
kayıtlı olduğu sadece bir programın öğrenci katkı payı Devletçe karşılanır. Birinci ve açık öğretim kapsamında
bir programa kayıtlı iken aynı kapsamda ikinci bir yükseköğretim programına (çift ana dal programları
hariç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde, ikinci programa ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin
kendileri tarafından karşılanır.” denilmektedir.
Buna göre iki yükseköğretim programında okuyanlardan en son kaydını Açıköğretim, İktisat ve İşletme
Fakültelerinin lisans/önlisans programlarından birisine yaptıran öğrencilerin öğrenim durumları
YÖKSİS’ten sorgulanarak banka sistemine ₺35,50 dönem öğrenci katkı payı tutarı yüklenmiştir