2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Demek ki neymiş her yere herkese haber verince 8000 bin üzerinde twit atılabiliyormuş herkesin eline koluna sağlık hep birlikte olunca el ele verince binlerce twit atabiliyoruz herkesten Allah razı olsun
-
arkadaşlar etkinlik bitti mi ben artık göremiyorum
-
@eren-ateş devam ediyor hocam 10k twit geçtik tagcısa bizde iyi çalışıyoruz anlaşılan
-
@mahlaki ŞİMDİ GÖRDÜM HOCAM SAĞOLUN BU GECE BOŞ DURMAK YOK...
-
12 bin twit, PARASIZ hiç bir şey olmuyor bunu uygulamalı da iibf li ler göstermiş oldu...
-
Devam edelim arkadaşlar 8 e kadar tagı tutarsak çok güzel olur
-
@jan-vesely ne kadar süre gündemde kalıyor normalde?
-
Gören taga yazsın arkadaşlar.Etkinlik iyi gidiyor.
GibMulakat TarihleriniAcıkla -
@simón-bolívar süreyi tam bilmiyorum hocam birazda bize bağlı fazla yazarsak daha çok süre gündemde kalırız 15.000 tweeti geçtik yüklenelim lütfen
-
Katılan, yardım eden, emek veren herkes sağolsun
-
devam arkadaşlar atabildiğiniz kadar atın
-
Emeği geçen herkese teşekkür ederim en azından sesimizi duyurduk
-
@ynsmr agam eglenir bizimle
-
@ynsmr Şaka dimi bu?
-
@ynsmr sen yenisin galiba
-
200 twit ben attım hunharca oldu biraz
-
Halkbanktan İİBFyeKadro yüklenin arkadaşlar.
-
“ “Guy-Dguy mülakatı bekleyenlere...
Duyum olarak dolaşan 10 ocak tarihindeki hareketlilik sizin sınavla ilgili değil, 14 ocakta yapılacak yeterlik sınavı için. Sizin mülakatlar için tahmini 1-2 ay daha beklemeniz gerekiyor. “”
Facebook tan bi hoca paylaşmış. -
@şampiyon yeterlilik mülakatı mayısta yapılacak yeterlilik mülakatına girecek arkadasıma mülakatların mayısta olacağı soylenmiş
-
@köyün-ağası inş dediğiniz gibidir yoksa 1 2 daha beklemek çok fazla gerçekten 10 Ocak diye bişey konuşuluyor ama sürekli inşallah bizim mülakatlarla ilgilidir o zaman