2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@şampiyon onların duyduğu o hangi grupta paylaşılmış hangi hoca
-
10 ocak ne peki mulakat yapilacagi tarih mi yoksa mulakatlarin olacagi tarih mi zira 24 aralik pazartesi gunu duyuru olsa 10 ocakta mulakatlarin baslamasi bu gidisatta cok zor
-
@duyguuu37 hocam duyuru bugun olsa mülakatlar ancak şubat bası gibi başlar
-
@gannicus aynen hocam secim araliginda da hala devam ediyo olur bu benim ongorum tabi ama artik baska bir gidisatta su tarihte cok ongormuyorum malesef:(
-
@gannicus inanmayın boyle şeylere herkes birinden bişey duyuyor o soyleyen kimse gündemde kalmak istiyordur
-
Şubat ayında olsun da buna razıyım
-
Bu süreç bana geçen yıl sürünen sgk 9. Promosyon u hatırlatıyor nedense. Yavaş yavaş kaderlerini paylaşıyoruz. Kimsenin insafı kalmamış süründürüyorlar resmen. Ben umudumu kestim kendimi paralamakta istemiyorum artık. Yoksa memur olalım derken sinir hastası olacağız.
-
@köyün-ağası inandığımdan değil hocam bu saatten sonra artık ocak da olma ihtimali kalmadı bana göre onu demek istedim
-
@duyguuu37 bence secimden önce olur bizim mülakat atamalarda secimden sonra, hem böylecenseçim öncesi yeni ilan baskısı altında kalmamış olurlar. Bence amaç bu
-
Beklerken para nerden geliyo sizlere dostlar.Özelde mi çalısiyosunuz ne olur su bekleme isini standart beklemeye alışmisiz nede olsa seklinde yazmayin.Gunlerdir haftalardir mulakat tarihini aciklamayan bir zihniyet var karsimizda.
-
@zenginmemur Hocam valla bende bundan çok rahatsızım yolumuzu çizmek için, paraya gelince artık anne babamdan para ver diyemiyorum utanıyorm ondan ben sabahtan 5.30 kadar kütüphanede ders çalışıyorm 6 dan 1 kadar cafede garsonluk yapıyorm mecbur
-
@zenginmemur para ne hocam
-
@zenginmemur Harcamıyozki. Bugün bi kedi yavrusu besleyim deseniz benden fazla para yer.
-
BENİ LİNÇ EDECEKLER ELİNİZİ ÇABUK TUTUN . ETKİNLİK İŞE YARAMIŞ GİBİ PAZARTESİ AKŞAMI HERKEZİ BEKLİYORUM MÜLAKATTA NE GİYEBİLİRİM SORULARIYLA BURADA HADİ KALIN SAĞLICAKLA...
-
@t-robert-malthus sende mi Brütüs ?? umarum doğrudur gerçi senden bu kadar olumlu bişi duymak şaşırttı ama inanmadım sana açıkçası
-
@t-robert-malthus yüzde kaç ihtimal
-
@t-robert-malthus bu duyum tutsun artık lütfen yaa
-
@t-robert-malthus Bu arkadaşın etkinliklere devam edilmesi için bu tarz söylemlerde bulunduğunu düşünüyorum. Her duyumunun altında bi etkinlik vurgusu var çünkü.
-
@t-robert-malthus Şu ana kadar söylediğin hiç bir söylemin yerini bulmadı. Gerçi ben baştan beri paylaşımlarında bir ciddiyet göremedim açık söyleyeyim. Bu yüzden şahsım adına hiç ciddiye almadım. O paylaşımlarında insanların bunlara umut bağlaması veya üzüntü duyması senin vicdanının neresinde yer alıyor bilmiyorum ama lütfen kendine daha fazla zarar verme ve insanların duygularıyla da alay etme. Çünkü çoğu kişinin kendilerini olumsuz anlamda meşgul edeceği duyguları mevcut.
-
@t-robert-malthus bu cıvık trollü uçurun artık.