2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@vlkrt buluşalım hocam güzel olur
-
Gib in sayfasına ulaşılamıyor acaba sadece bende mi böyle ki
-
@grubel-lloyt ben bağlandım
-
@grubel-lloyt ben sorunuz girdim hocam.ufak bir heyecan yarattınız
-
@guy-mağduru o zaman bende sıkıntı var giremeyince bende de bi heyecan oldu kusura bakmayın
-
Cuma 17.00 a kadar umutlu olalim mi?
-
Mart icin olan duyum imkansiza cok yakin benim tahminim de eger dogruysa birkac duyumum da bu yonde,dogru zamanda etkinlik vs bir sey yapmak lazim kalabalik bir ekiple
-
@duyguuu37 bahsettiğiniz duyum hangisi? Mülakatların martta olacağını söylemiyorlar heralde?
-
@mrnobody Mart’a kadar sürecin tamamlanması duyumu vardı
-
@duyguuu37 neden?yakin zamanda mulakat yok mu demek oluyor bu
-
@paretowilfredo hocam hafta sonunda bu hafta içinde açıklanacağına dair bir duyum geldi sizin bir bilginiz var mı acaba ?
-
marta kadar süreç tamamlanır. ocak şubatta guy dguyu paketlerler bence
-
Herkes farklı birşey söylüyor. Tek kurumdan çıkan bilgi bize ulaşana kadar değişiyor durumumuzu özetleyen sahne tam bu
https://youtu.be/EhTHWG0e8hU -
@köyün-ağası aman hocam dikkat edin. Yazmak için ileti yazmayın. Admin bey çok hassas bu konuda fırça yersiniz sonra
-
Yakin zamanda mulakat yok demedim arkadaslar,benim duyumum eger "dogruysa" diye belirttim,1 2 sayfa once bir arkadas mart gibi tum surecin tamamlanacagini soylemis bende yani mulakatlar netlesecek bitecek ve is basi mart icin ongorulmus,bunu ben boyle anladim,bende tahminimi ve duyumumu ekleyip martta her seyin bitmis olmasi cok zor dedim,ama arkadasimiz duyumunu teyit etmisti dilerim ki o haklidir
-
bu hafta ile ilgili yeni bilgi var mı? Bi beklenti içine girelim mi?
-
Bu hafta olur mu bu iş
-
Arkadaşlar mülakat tarihleri için bugün güzel haberler almak için uğraştım ancak her zaman olduğu gibi bugünde aldığım cevap " Herşey hazır bakanın imzası bekleniyor ancak henüz imza için bakana sunulmadı" oldu.Neyi beklediklerini bende anlamadım.
-
@aer eyvallah kardesim bilgilendirme icin. sabir tasi olsa catlardi cidden bi olunlu haber duymak bile artik cok mutlu eder seviyeye geldim.
-
gerçekten artık sabrımız taştı madem her şey hazır bu anlamsız bekleyiş neden yani 3 ayı geçti el insaf