2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
alan yalan oldu. uzun bır sure hayır gelmeyecek gıbı gelıyor. bunların hepsi hikaye, adamlar artık memur alımı yapmak istemiyor. konu net. 5kişi 10kişi 4 5 ayda mulakat yapılmıyor.
-
@sanchez06 kompleks limisin sen?
-
@yamanoglan hocam çok önemli bir konuya değindiniz bunun için birşeyler yapmalıyız bu konuda dediğiniz gibi yıllarını verip mağdur olan/olacak çok insan var, bunun için tamda şimdi harekete geçme zamanı
-
@paretowilfredo bu bahsettiğiniz durumla Anayasa mahkemesinde götürülen merkez taşra uzmanlık iptal davasının alakası var mı ? Kurum mahkeme sonucunu bekliyor olabilir mi ?
-
@gokhann Alakası yok dostum. Kurumda bambaşka bir yapılanma süreci var.
-
@fridakahlo valla heryere ulaailsin kardesim sirf 2016 dan sonra 3 yildan fazla sure olacak 2019a girince herkesin hayati cop 4 yili at gitsin ne ilan heldi ne baska bisey bosu bosuna bekledik simdide bazi kurumlar 1 yildir mulakatlari aciklamaz oldu
Bari bu yas olayina cozum bulsunlar bu vatana sahip cikan ihanet etmemis genclerin hakki yanmasin yenmesin yeterin sinavlarda hakki yendiOnceden optikle okunan kurum sinavlari bile 1 aydan fazla surede aciklanmaya basladi yazik valla FORUM YONETICILERINDEN DE yas olayi icin dewtek bekliyoruz
-
@paretowilfredo hocam var mı gelir uzmanlıgı mesleği için olumlu gelişme ihtimali? Kesin cevaba gerek yok ihtimalleri söyleseniz yeterli inanın.
-
@yamanoglan hocam benim önerim ortak bir metin hazırlayalım - ki bunun taslağını hazırlarım - herkes yazsın, cumhurbaşkanlığına mektup gönderelim , ben böyle bir etkinlikle sesimizi duyurup çözüm bulacağımıza inanıyorum.
-
pazar gunu bu hafta aciklancak diye duyum paylasanlar oldu? arkadaslar ciddi bir duyumu olmayan lutfen birsey yazmasin beklenti icine giripte aciklanmayinca insan dahada kotu oluyor?
-
@gokhann yok hocam onunla bir ilgisi vmy niye iptal olsunki .Maliyede bir seyler olacak.Simdi maliyenin servisi yok bu konular bile cozum bekliyo dusunun artik.Sanssiz bir donem malesef.Vmy meslegi kalkar mı bilmiyorum.Geven biri yazmis vmy guy birlseiyo diye.Her kafadan bir ses.Vergi daireleinde ne yapilanmasi olcak anlamiyorumki.Cok farkli isler var gibi duruyo.Dguy merkez kadro tekrar alima cikar mi bilinmiyo
-
@fridakahlo hazırlayın @Mahlaki ile yusuf tekin organize etsin gönderelim
-
@morand
daha önce forumda yazdıklarınıda biliyoruz.. o yüzden işine bak hade bakayım -
@maliyeüstadı hafta henüz bitmedi ki
-
@köyün-ağası tamam hocam süper olur
-
@fridakahlo geçen yıl göndermiştik haber yapmışlardı bizi
https:// www .memurlar.net/haber/652170/iibf-mezunlarindan-kadro-beklentisi.html -
@fridakahlo http:// m. hurriyet. com. tr/iibflilerden-cumhurbaskanina-mektup-40386268
-
@köyün-ağası bunu yeni gördüm hocam, buna benzer birşey hazırlayayım , yine gönderelim sayı fazla olursa dikkate alınacaktır Allah'ın izniyle
yeni başlıkla paylaşırım hocam burayı meşgul etmeyelim
-
@morand ahaha bu güzeldi. ben güldüm
-
@morand dostum seni izmire atıycaz inş. az daha gayret. Sen bu azimle izmire vali bile olursun :))
-
@fridakahlo yalniz benim anlamadigim metin ilan icin mi yoksa 35 yaş olayi ile ilgili mi
Yoksa her ikisi ile ilgili mi ?