2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Bazı arkadaşlar şaşırmış Gelir Uzmanlığını çok basite indirgiyor.Yaşanan sorunlar mesleği küçültmez.Gelir Uzmanları bu ülkenin vergisinin toplanmasının her aşamasında vardır siz bu süreçleri kolay sanıyorsunuz galiba.Kanunlar koyuluyor hoop vergi tahsil ediliyor.Bakın hazine sorumluluğu olan tek kariyer meslektir mevzuat çok geniştir bir hakim nasıl kanunlarla uğraşıyorsa gelir uzmanı da o derece iştigal olur abartmıyorum.Alt tarafı vergi memurluğu diye küçümsemişsiniz alt tarafı vergi dediğin bu ülkenin gelirlerinin yüzde 80 i.En önemli mesleklerden biri olması gerekirken haksızlıklarla bugüne getirilen meslek günün birinde hak ettiği değeri görecektir.
-
@açıklanmadı inşallah hocam biz sadece görüneni yazıyoruz.Simdi vergi dairesine gidip is yukunu gormemek elde degil.Bu dairelere zamanla lise mezunjnjdan tutun guvenlik girevlisine kadar girip icerden uzman yapip meslegi bu hale getirdiler.Kast sistrmi var kurumda.Bizde diyoruz ki madem boyle gelir uzmanligi boyle bilniyor kurum icinde kast sistemi tarafindan yani bizleri atayan kisiler niye sureci yavaslatiyorlar.Biz haziriz bu gorevi yapmaya.Neden bekliyoruz.
-
Yeni bi alimda @paretowilfredo kac kisilik guy gelir hocam
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@manisalipinar Hocam SÖMÜRÜ sadece maddi olmaz. Duygusal ve manevi sömürü de en az maddi sömürü kadar etkilidir hatta kimsenin cebine değmediğinden sömürcek daha çok kişi bulmanızı sağlar. İki döneme uygun kafiye yapıştırılır, biraz duygusal olarak sömürülen kitlenin yanında gibi görünülür ama her zaman kendi işine yarayacak asıl amaçlar için algı yaratılır. İki tane yapılan ambalaj destek davulla zurnayla duyrulur -miş gibi yapılarak sürekli hatırlatılır.
En son ki sömürü ve kitleyi aldatmasında hesabını kapamıştı ve bir daha dönmüyodu??? :)) Bence yeterince açık hocam.
Çok üzülüyorum arkadaşlarımızdan buna kanan aldanan iyi niyetli insanlara.TK: Geçen gün yine dönmemek üzere gidiyorum adsadsafa
Gene gidiyormuş, geleceği içinmiş sanki bana sadrazam.:))
-
@albertcamus Bu kaçıncı gidiş? Hala gitme diyen arkadaşlar yapmayın daha fazla şunu. Kaçıncı duygu sömürüsü bu? Aldanmayın lütfen artık şuna.
-
@açıklanmadı demek istenen hak ettiği değeri görmesi bunun için de burada bizlerin bu göreve layık olduğu. Kurum içi sınavla uzman yapılan güvenlik görevlisi uzman yapılırsa meslek değerini kaybeder.
-
@adam-simith Dostum planlamaların netleşmesi için yeni teşkilatı beklemek gerek. Ama daha evvel duyduğum 1500'lük bir planlama vardı. Şöyle ki mesela bazı iller bu alımda talep ettiği kadroları alamamıştı. Bunların da eklenmesi ile bu rakam konuşuluyordu ama bunun için çok çok erken şu an. Vakti gelince soruştururuz dostum.
-
İnşallah yarın mülakat tarihi açıklanır bu süreç tamamlanır ve seçim öncesi yeni bir guy ilanı ile bir nebze rahatlanir
-
Valla bu başlıkta ne kadar kazananlar bekliyorsa 2018 girişlilerinde bir umudu bu mülakatların bir evvel yapılması ki yeni alıma çıkılabilsin.. Her gün girip bakıyorum bende gelişme var mı diye. Sanıyorum kpss 2019 sonrasına kalacak gibi gözüküyor. "En iyi" ihtimal Temmuz da falan sınav olması gibi gözüküyor. Vay ki vay halimize. Gençliğim gözlerimin önünde eriyor resmen..
-
@albertcamus Benim anlamadığım iki gündür açıp bakıyorm Tuğrul Koçer aşağı yukarı! Ya arkadaşlar şuan sorunumuz bu mu acaba yoksa şuan tıkanan süreçlerin sahibi o mu yoksa elendiğimiz mülakatların sebebi mi? Tanımam etmem imece kitabı yeter Allah razı olsun demek için şuan bile imece mülakat bakıyorm .
-
@maesteo Kapatıyormuş hesabı Bize olan faydaları için Allah razı olsun yolu açık olsun bu kadar daha neyini konuşuyoruz
-
@maesteo bu sürecin sebebi o değil evet , lakin bizler bu haldeyken sözüm ona hocanın kurum içi alımı desteklemesi. Gemi de gemi.
-
@walras12 Belki o da bekliyordur onun gibi dünya adam var isteyen tamam akşama kadar burda onlara saydıralım
-
@maesteo akşama kadar saydırmaya gerek yok dostum. 3-5 dakika yeter ona
-
@walras12 Yetmemiş işte dostum iki gündür bakıyorm birşeyler yazılmış bir umutla açıyorm yine aynı konu
-
@Maesteo Biz konuyu kapadık hocam Bi gitsin sömürüsünü yaparak, geri geldiğinde bakarız
-
@albertcamus İnşallah kapanmıştır artık
-
@baelish Bizim mülakatlarımız netleşmeden ilana çıkılırsa çoğu il 81-82 den aşşağı kapatmaz
-
@lilith Mantıken mülakatlar sonuçlanmadan ilana çıkılamaz zaten.
-
@manisalipinar, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Milletvekiline ilettim sorunumuzu sabredin bekleyin diyor. Yeni alim da olacak diyor. Biz bu partinin üniversite teşkilatında canla başla çalıştık gençlik kollarında çalıştık. Demokrasi nöbetlerinde meydandaydik tek istediğimiz en azından açıklama yapılsın siz evde böyle bekleyin insanlara cevap veremezseniz ne hissedersiniz dedim biz bu partiye gönül vermişken bu şekilde gönlümüz kırılıyor. Asgari ücrette elektrik indiriminde seçim unutulmuyorsa bu gençlerin de seçmen olduğunu çocuk olmadığını bilsinler. 22 yaşında milletvekilimiz varken gençlerin bu kadar yok sayılması hiç doğru değil. Aile kavramına da önem veren bir iktidar isek bu gençlerin aile kuracağını unutmayın diye yazdım danışmana. Şu vergi dairesinde ne nankorler var devlete soven sayan biz çırpınıyoruz inşallah görülür.
Bu yorum üzerine yüksek lisans tezi yazılabilir, açık ve net.