2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@kaldorhicks @eliff o zaman bekliyecez sürenin dolmasını 5 ay beklemişiz bu 15 günüde bekleriz
-
@paretowilfredo yeni duyumunuz var mı acaba
-
Bu başlıkta yönetici olmakta zor.
-
@mahlaki şunun şurasında 23 üne ne kaldı ki
-
@guymagdurubiri hocam arkadaşların bir duyumu olunca ilk iş olarak burada paylaşıyorlar zaten. Bu platformu kurma amaçları da sanıyorum ki bu. Lakin darlamasak mı arkadaşları
-
23 üne 16 gün var ama 16 artık 16 ay gibi geliyor ve bide bunun sadece ihtimal olması...
-
@vorgheizer haklısınız ancak süreç uzayınca insan iyice yıpranıyo.Kaldı ki bazı seylerin olabilmesi adına iş durumunu beklemekteyiz.
-
-
bugünde bittiiiiiiiii.................
-
@mahlaki Hocam 23 tarihi duyumuna nerden ulaştınız
-
Bugün de bitti şükür.. Bakalım daha kaç günü bitireceğiz
-
Eskiden (2014)sınavdan sonra 5 ay içinde göreve başlanırdı şimdi 5ay geçti bile mülakat tarihleri belli değil.
Yapılacak tek etkinlik var o da seçimde görüşürüz demek -
Kutluay Karar linin paylaşımını gördünüz mü beklediğimiz kararname 9 ocakta yayınlanacakmış sanirim
-
@eliff aynen bende gördüm paretoya sordum hatta sayın @pareto_wilfredo bi bilginiz var m? Yazılanlar bizi olumlu olumsuz etkiler mi acaba ??
-
@eliff ne yazmis
-
Kutluay kararlının yazdığı kararname beklediğimiz kararname mi?
-
@esmeringa Hayır dostum, bu bütçe kanunu kapsamında kadroların netleştirileceği kararname. Hazine ve Maliye Bakanlığı teşkilatı ile alakası yok. Burada daha ziyade yıl içerisinde alınacak olan memur kadrolarını göreceğiz.
-
@busus twitter dan bakın ayrıntılı bir sürü şey yazmış
-
@maesteo Kamunun ve kamuya girmek isteyen adaylar için 9 Ocak tarihli Resmî Gazete önemli bilgiler içeriyor..
Tüm kamu kurumlarının personel unvan, sayı, dolu, boş ve dağılımları sil baştan belirlenip yayınlanacak.. (a grubu, b grubu, 4/b, akademisyen vb)
-
Sistem şöyle işleyecek
-
Çarşamba günü tüm kurumların kadro ve pozisyonları tamamı baştan sona yeniden belirlenecek
-
CB tarafından her kuruma mevcut kadrolarından yıl içinde ne kadar kullanacağı izni verilecek (en az şubatı bulur)
-
Kurumlar bu sayıya göre alım yapacak
-