2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@aybala bakan az önce imd sonuçlarını açıklayacağız diye de yorum yaptı.. bizim bir şekilde bir gazete haber kanalı vs birine ulaşmamız lazım
-
En etkili yol gazete ilanı şuan
-
@paretowilfredo bana ulaşabilirseniz sevinirim buradan özel konuşma şeklinde. siteyi kullanmayı bilmediğim için yazıyorum.
-
Şu memurlar netin bizi haber yapmaması düpedüz saçmalık..kgm nin güvenlik soruşturmalarının UZUN sürmesini bile haber yapiyor..herhalde iyi para veriyorlar..paragozluk yapılarak hak savunduklarını dusunuyorlar
-
@bydaler whatsapptan yazın memurlara mesajları okuyorlar 20-30 kişi aynı anda yazarsa haner yapar belki
-
@köyün-ağası numarayı tekrardan paylasabilirmisiniz
-
@bydaler 0 (532) 540 05 90
-
Verilen numaraya yazdım durumu belirttim başka arkadaşlarda yazarsa iyi olur
-
ben de yazdım. umarım haber yaparlar
-
Ben de epey açıklayıcı ve baskın bir üslupla yazdım okudular bakalım sallayacaklar mı..
-
Bende şimdi yazdım.Bakalim haber yaparlar mı?
-
Kaç sınav geçti kaç mülakat hala guy olmadı. Umarım ayni şey kaymakamlik mülakatında başımıza gelmez
-
Bende yazdım memurlar. net haber yapınca etkili oluyor diğer türlü twitterda etkinlik yapacağımıza gazete ilanı verelim başka çözüm üretmek lazım 9 etkinlik oldu işe yaramıyor işte hala ısrar ediyoruz yorulduk
-
Bugünde açıklanmadı.
-
@jan-vesely hocam twitter etkinliği için 300 lirayı zor toplarken gazete için 3000 - 7000 arası parayı nasıl yoplayalım o 300 ü de her seferinde verenlerin çoğu aynı kişiler(etkinliği ayarlayanlar) malesef katılım az elden gelen bu... Bence taleplerimiz etkinlikle gayet yetkili yerlere iletildi ama bekletiliyoruz işte
-
arkadaşlar herkes memurlar. net e yazsın bi de bunu deniyelim belki burdan bişeyler çıkar sonuçta kaybedecek bişeyimiz yok
-
@mahlaki hocam haklısınız o konuda geçen ilan gelmesi için dershanelerdende para toplamıştık herkes elini taşın altına koymalı kayıt alırken umut dağıtıyorlar ilan gelmesi mülakatların açıklanması için de bizlerin yanında olmalılar ama herkes sus pus uğraşan 10-15 kişi dışında kimse uğraşmıyor memnunlar hallerinden herhalde ben kurumu aradığımda gazete ilanı vermeyin yakında açıklanır gibisinden bir cevap aldım ama yakın onlara göre ne kadar yakın tartışılır.
-
@jan-vesely ne zaman aldınız bu cevabı hocam. gerçi hep aynı şeyi söylüyorlar
-
@mahlaki hocam dersanelere baskı yapalım versibler biraz
-
@kazmaaa sonuna kadar katılıyorum hep bizim üzerimizden geçiniyorlar bari bi faydaları olsun