2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@redcrossbjk benim daha once elenmisliklerim var mülakatlarda.Tutunacak tek dalımiz burasi kaldi memurluk icin
-
@zenginmemur sürekli bu işi böyle kötüleyip küçümsersen elenirsin abi.
-
e ona kalırsak vmy ler de kan ağlıyor. ben şu an eğitimdeki arkadaşım dört gözle yeni guy ilanı bekliyor. evet mükemmel bi meslek değil ama benim çevreme baktığımda hepsinde ciddi sorunlar var. özetle sistemimiz sorunlu . özellikle maliye bakanlığı. ama yapacak hiç bişeyimiz yok.
-
@beveridge-eğrisi bravo sana mülakat tarihi gecen yil gecikti simdide ayni sen burdan bu sonucu cikardiysan elenme duygusunu tatmamissin.Elenirsen bu forumda beni hatirla.
-
foruma katıldığımdan beri en moral bozucu başlık bu oldu bana. Bu başlığı ne zaman görsem okusam benim gibi bir çok gencin çaresizliğini görüyorum ve üzülüyorum ve bu süreç ne kadar uzandıkça KPSS A grubu tarihinde ilk kez bir yılın p 48 puanına(2018 KPSS) GUY ilanı gelemeyeceği gerçeği acı acı suratıma vuruyor.
-
@beveridge-eğrisi engelle gitsin hocam.ben 1 haftadır 15-20 kişi engelledim baya faydası oldu.emin ol hiç bir kaybın olmaz.
-
@rintintin aynen hocam yskdan başka mülakat görmedim bende 6 aydır. Ve 2019 kpss ye de 6 ay kaldı halizahırda. Düşünüyorum bazende kendi kendimi oyalıyormuşum gibi hissediyorum. Bir işe girip yanında ders çalışmak en mantıklısı geliyor artık.Çünkü 2 yıl bekleyip sonunda elenmek en üzücüsüdür bence. İnşallah bu forumdaki tüm arkadaşlar kazanırlar.
-
Bence kpss a nın en kötü dönemlerine denk geldik inşaallah bi ülkenin durumu düzelse işler yoluna girer.
-
@zenginmemur aynı şekilde kardeşim. Bu süreçte yeterince yıprandık zaten ve halen de yıpranıyoruz.. artik ne olursa olsun moduna girdim bende. Şu mülakat olsun ve bitsin..
-
@kazmaaa Girmez her zaman kamuya alıma karşıydı bu hükumet buda güzel bahane oldu daha kötüye gider ama iyiye gitmez.
-
@shanks iyi polis alsın bunlar
-
Gruptakilerle iş mi kursak hepimiz toplanalim bu konuyu konuşalım ömür geçiyor
-
@kemankeşş işi bilmem de başkan da atandı, bu haftadan cidden çok ümitliyim. Bitsin bu ızdırap hadi artık. Gerçekten çok bekledik, yeter artık..
-
@guylassakartık evet hocam ben bu sene mezun oldum sizin mülolar ertelendikçe biz de stres yapıyoruz diğer gelecek ilan için
-
@guylassakartık dguy sayfasında biri 18 19 şubat dedi açıklama tarihi için.
-
@toranj oyle olursa mülakatlar nisana kalır
-
@köyün-ağası bilmiyorum doğrumu değil mi umarım değildir. ama ben bakanlıkta gelecek ayın planının olduğunu sanmıyorum. maşallah allaha emanet çünkü.
-
@guylassakartık hocam başkan atandida ilk isi biz mi olacagiz.
-
@ozkan1983 beni de alır mısınız
-
Ben artık twitter etkinliklerine katılmayacam çünkü kimse duymak istemiyor görmek istemiyor bilmek istemiyor ve o 2 saat boşa geçiyor benim size başarılar dilerim.