2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@sad38guy nerden katilabiliyoruz acaba gruba link vs?
-
Yayın politikası gereği ileti kaldırılmıştır.
-
@artikolsun olur mu ya aklımdan gecmedi bile ama vardi bak hocam ben hem facede hem burda görmüştüm. Izmir kesin olur ya kacari yok arayıp bulun
-
konya wp gurubu varmı? bide ben sorayım bari
-
Birçok kişi ocak ortasında mülakatlar olacak dedi büyük ihtimal bu hafta veya diğer hafta mülakat tarihleri açıklanır.
-
Arkadaşlar gib i arayan oluyor mu hiç mülakat tarihlerini sormak için. Bir şeye yarayacağından değil de merak ettim
-
@doctorwho aradım malasef hiçbişey bilmiyorlar
-
Gençler yeni alım sizce ne zaman olur
-
@kemankeşş 2019 kpss den sonra
-
@köyün-ağası peki Zeki Müren'de bizi görecek mi ?
-
Telefon etkinliği yapsak sınav merkezini aradığımda kurul karar veriyor denildi en azından baskı uygulamamız gerekiyor yoksa tarihlerin açıklanması uzun zaman sürecek
-
@seyhan cimer ve twitter mantıken daha etkili olmalı. Telefon etkinliği ile memur muhatap kalacak üst makamlar çok haberdar olmayabilir.
-
arkadaşlar yarın akşama kadar mülakat tarihleri açıklanmazsa #maliyebakanlığımülakatları başlığı altında etkinlik yapalım salı akşamı saat 9 da bu başlık olmaz derseniz başka başlık yazarız ama yarın akşama sesimizi duyuralım artık yani birşeyler yapalım
-
@paretowilfredo hocam guy mülakat tarihleri ile ilgili duyumunuz var mı?
-
@baelish bu gidişle hiç kimse görmez bizi
-
@hedefsgk etkinlik şart kardeşim yoksa bu tarihler açıklanmaz. herkes whatsap gruplarına haber versin yarın etkinlik yapalım gerekirse cumaya kadar her gece yapalım...
-
@lindalh, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
onya wp gurubu varmı? bide ben sorayım bari
Benimde konya hocam ama sanırım yok
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Yok mu bi haber ya sınav olalı 3.5ay oldu hala mülakat tarihi bekliyoruz
-
Fenerbahçe taraftarının Ersun Yanal'ı beklediği gibi, Ersun Yanal'ın Fenerbahçeyi beklediği gibi bekliyoruz. küme düşmeden kavuşuruz inşallah