2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaslar malatya whatsap grubu varsa benide alir misiniz
-
vergi dairesi sınav sonuçları da açıklandığına göre bizim sıramız gelmiştir heralde
-
Guy mülakatının dguy dan önce olma ihtimali var mı ?
-
@t-robert-malthus aynen hocam bende öyle düşünüyorum.
-
@t-robert-malthus sizin duyumunuz hala aynı mı?
-
@t-robert-malthus 14 Temmuz’da avukatlara yapılan sınavın mülakatları var daha önümüzde açıklanması gereken
-
@ceterisparibuss avukatların mülakatı bir iki günde biter 70 kişi girecek mülakata
-
@köyün-ağası O konuda hemfikiriz tarihi belli olsa evet iki günde biter ama tarihi belli değil ben önümüzde belirlenmesi gereken tarih olarak onun olduğunu belirtmek istedim
-
acaba bundan sonraki süreç nasıl olacak birinin mülakatını yapıp hemen sonuçları mı açıklayacaklar yoksa tüm mülakatları yaptıktan sonra mı sonuçları açıklayacaklar umarım 2.si olmaz yoksa vay halimize bugün tbmm plan ve bütçe komisyonunda maliye bakanlığının bütçesi görüşülecekmiş belki ordan alımlarla ilgili birşeyler söylerler
-
@ceterisparibuss avukatlık alımı iptal olacak. danıştay avukatlık mülakatlarını iptal etti.
-
@ozkan1983 kaynak
-
Maliyede yapılanma olcakmis gelir idaresi baskanliginda.Bu sebepten dolayi tarihler gecikmeye ugramış olabilir.Duyum bu yönde.
-
@zenginmemur mülakatlar ne zaman olacak?
-
@ozkan1983 bilmiyorum doğrudur o konu hakkında bi bilgim yok açıkçası
-
@hedefsgk Alım yapılacak, iptal yok.
-
@zenginmemur kötü haber almaktan ciğerim soldu
-
@kuşçubaşıeşref hocam kotu haber gibi ama ilerideki ilanlar icin bnce umut verici.Yapilanma olursa alim cok olcak.Dguy sırf bu yuzden geldi gecen yil veya vdk yapilandiginda yüklu vergi mufettis alimi gelmisti
-
@intermilan hocam mulakata bir sey demedei sadece gecikmesi bu sebepten olabilri yuksek ihtimal.Mantikli zaten kurum bastan sekil alacaksa yeni alinacak personelin atanmasi gecikebilir diye dusunuyorum
-
@zenginmemur alım çok olacak dediğiniz duyum mu?
-
@zenginmemur inşallah senin dediğin gibi olur hocam