2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@bybredd yaşanabilir bir iibf için kendimizi değil herkesi düşünmemiz erekiyor
-
Arkadaşlar güvenlik sorusturması su an mı yapılıyor öyle bısey duydum da bılen bırısı cevaplarsa sevınırım. Oncekı senelerde kazandıktan sonra yapılırken bu sene önceden yapılıyormuş belkı bundan ötürü de gecıkme oluyordur bu durumda kazanınca çok bekletmeden ıse baslatırlar dıye düşünüyorum
-
@eren-ateş abartmayın ocakta mülakat olursa mart gibi ise başlama olur geçen yıl süreç öyleydi güvenlik soruşturması eskisi gbi uzun surmuyo artk hatta ikametgâhın olduğu ili tercih ettiysen diğerlerine göre daha da kısa sürede ise basliyosun.
-
@monopolcü aynısını bende duydum
-
@ezo güvenlik soruşturması mülakattan sonra olur, bizden belge isteyince. Kurum en fazla kendi çapında sorustırma yapıyordur ki sanmıyorum. Bence mülakatlarınngec yapılmasının nedenli, secim öncesi tekrar ilan verilmesiniçşn baskı olmaması
-
@gannicus Hocam iyi de her sene böyle oluyor bu ara hep uzun sürdü şuanda eski yolları gibi yine
-
@monopolcü yanlış. Emniyet atanmayacak insanın soruşturmasını yapmaz hocam.
-
@jkeynes emnıyet degıl de twıtter facebook paylasımlarına bakılabılır belkı
-
@ezo her sene bu söylenir hocam ama aslı astarı pek yoktur bu işin
-
Benim bildiğim güvenlik soruşturmasını mit emniyet ve kaymakamlık kordineli şekilde yapıyor.
-
@monopolcü yok hocam gib’in yapabileceği bir iş değildir o. bizim gözümüzde stalk gibi bişi canlanıyor ama öyle değil. o işi sadece siber şube yapar o da tek tek incelemez tehlikeli bulununan kelime veya url’leri otomatik taratır. ne zaman hangi sınav gecikse hep döner bu efsane ama gib komple unuttu bizi bence
-
Arkadaşlar abartmayin daha ortafa mülakati kazanan listesi yok sayımız cok bir kere bir kere guy dedigimiz olay belki yanlis anlasilacam ama maliye bakanligindan sayilmayan direk vergi dairesi işi.Yani nerde valisyosun vergi dairesi cevap verecegimiz bir yer.Tabi inşalllah kazaniriz.Ancak öyle gvsnin yapilmasi dogaya aykıri yani o derece.
-
Bedelli mi kısa dönem mi ?
Bende kısa dönem olarak gidicemde aralığın 7 sinde inş.. -
@872 mit mi hocam mit fazla olmadi mi ya ?
-
@sad38guy hocam komiser yardımcısı bir arkadaşım var. O bana öyle söylemişti. 3 yerden bilgi gidecek kuruma.
-
@sad38guy ayrıca hocam memurlar.nette de memurların güvenlik soruşturmasını kimler yapar diye bir haber vardı. Benim dediğimi doğruluyor haber.
-
@872 hocam mit aramasi yok guyda. Polis asker hakim savci da var ve belki bazi merkez uzmanliklar uygun gorurse yolluyor.
-
@sad38guy mit araması da var Hocam kesin bilgi.
Bir de Aralık ayından itibaren mülakatlar müdür-müdür yrd- guy olarak ilerleyecek diye duydum. Guy mülakatı Ocak olabilir diyorlar ama sadece duyum bu. -
@mbguy dguy mülakatı ne zaman
-
@intermilan onunla ilgili hiçbir şey duymadım.