2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası hocam duyuru yapmak kolay lakin katılım olmaz katılım olmayıncada insanın sadece canı sıkılıyor . normal etkinlik diyoruz gelen yok tag aldık diyoruz geliyorlar. Sonrasında cimere mektup diyoruz yine yoklar ... malesef sonuç almak kolay olmuyor her zaman dediğim gibi etkinlik yapacaksın ardından etkinlikteki başarıyı siyasi ve bürokratik kanallara aktarmak gerekiyor ki oda çok vakit alıyor.Hevesinizi kırmak istemem yaş mevzusu cidden bir çok kişiye sıkıntı çıkartıyorki süreçler böyle yavaş ilerlerken çok daha fazla can yakıyor ama insanlar kendi ilanları için adım atmıyorlar ki yaş mevzusunu duyuralım da umursasınlar...
-
@yamanoglan her ikisi icin hocam
-
@mahlaki 2016 ile 2018 aralik ayi arasi 3 yil dan fazla sure
Ilan gelmiyor glse sinava gir sinav sonucu aiklanma enaz 45 gun sonra mulakat bekle enaz 6 ay mulakat aciklama 1yili bulduhu da oluyor guvenlik sorusturmasi vs bunun disinda ekstrem atiorum sistem degisikligi vsvs derken atanma suresi en erken 2.5 yil
Yaziktir ginahtirBence suan en acil olan seyler
- 35 yas olayinin yasanan sure kadar esnetilmesi 3 yil yada 5 yil ki 40 yasina cekilmesi makul bence
2.Sinav surecinin kisaltilmasi
- Alimlarin akilci ve takvime bagli olarak yapilmasi
-
@mahlaki sende haklisin hocam olsun Allah herkesin kalbine gore versin , biz yine de yapalim ne kaybedecegiz , heryere yayalim herkes gorsun katilim olacaktir
-
@yamanoglan haklısınız hocam ama dediğim gibi malesef katılım olmuyor etkinliğe...
-
@yamanoglan tamam hocam yarin atarim taslagi uzerinden duzeltme ekleme yapariz
-
@fridakahlo hocam benim face hesabım kapalı hazırlarız bi metin burada twitterda paylaşırım ben yusuf tekinede söylerim sizde paylaşın faceden gönderen gönderir, ama dediğim gibi cimere etkinliği daha önce yusuf tekinde yaptı 1 2 kez katılım olmadı . Yazın deli gibi etkinlik yaptığımız para yollandığı zamanda bile cimer etkinliğine fazla katılan olmadı siz kıyas edin...
-
@mahlaki sagolun hocam yeterli benim de face yok Twitter den Tugrul hocaya atarim bende birde cimere degil hocam bunu elden herkes yazip cumhurbakanina gonderecek
-
@mahlaki cimer kdk gerekirse gorus alma babinda dpb ye yazalim ozellikle 35 yaş hususu ile ilgili olarak diye dusunuyorum
2016 dan itibaren ilanlar gelmedi ve gelse de surec cok ama cok uzadi bizim gunahimiz ne ? -
@fridakahlo mülakarit ve kadro yetersizliğini yazmayı unutmayın hocam
-
Çarşamba oldu bu hafta da mı yalan olacak
-
Bir işşizlik yaptim ve istanbul guy ve dguyu kazanan ortak isimlerin hepsini cikarttim. Ikisinde de olan ortak isimlerin sayisi 155. Belki isinize yarar.
-
@gökyeleli dostum ben onu liste açıklandığı gün hesaplayıp paylaşmıştım formda. 159 kişi saymıştım bende
-
@gökyeleli hocam elin değmişken bide Ankara'yı çıkarıverseydin
-
@uruk-hai gülüceğim yoktu be hocam allah razı olsun.
-
@uruk-hai ankara95 kişi hocam
-
@mahlaki 95 i de dguyu kazansin;)
-
90/360=0.25
160/660=0.24
İstanbul ve ankara için dguy avantajı hemen hemen aynı. Listenin çeyreği ortak ikisinde de. -
Beni de teşvik ettiniz Sakarya 3 kişi
-
Ben de Aydını çıkartmıştım 15kişiydi sanırım