2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası hocam duyumlar banada geldi.Bu sureci takip ediyorum en başından.Tutmuyor kurumda calisanlarda tahmin edemiyor.Bn Sayin Berat Albayraktan direk duymadim yapilanma olcak diye.Ya bu yapilanma olsada vergi dairesindeki gelir uzmani icin olmaz olamaz.Ama su kesin kurumda cok basllik var.Bakin unvanlara guy duy mhuy muy dguy bunlarin yanina birdd denetim grubu vmyler var.Cozum uretmek bizim mulakatlari niye geciktirsin bu soruyu sormaliyiz
-
@mehmetkvl kasım aralığa doğru gelir bana göre
-
Arkadaşlar doğrudan Cumhurbaşkanına sesimiizi duyurabilsek cimere yazsak belli ki maliye bakanlığı ile olacak iş değil geçen sefer 5-6 saat gündemde kaldık ne oldu elde var 0 tam seçim arefesi veya Devlet Bahçeli etiketiyle yzsak yazılarımızı fikirleri olan cevap atarsa sevinirim
-
Cumhurbaşkanına mektup yazalım en az 100 kişi yazsa sesimizi illaki duyarlar
-
Arkadaşlar en iyisi cimere yazalım belki etkisi olur.
-
Eğer çoğu kişi aynı fikirdeyse etkinlikleri yapan kişi bunları twıtter ve facebookta duyurursa ve aynı gün yazılırsa etkılı olur ayrık yapılacak şey degıl bu
-
Arkadaşlar ben vmy iptaliyle ilgili cimere yazmıştın gelen cevap “ .... sayılı bakan oluru ile .... tarihinde ertelendiği daha sonra da ..... sayılı bakan oluru ile .... tarihinde iptal edildiği”. Yani demem o ki Cimerden hiç bir zaman tatmin edici bir cevap dönülmüyor boşa vakit kaybı bana göre...
-
sitede hareketlilik var inşallah mülakatlarda eli kulağındadır
-
@nonbisinidem cimerden değil normal el yazısı işe mektup yazalım
-
Arkadaşlar sürecin içinde olmayıp dışardan izleyen ve bir sonraki alımı bekleyen biri olarak öncelikle Allah sabrınızı bol versin demek istiyorum. Çünkü gerçekten sabır isteyen bir süreç.
Hani duyum falan değil ama çorbada tuzum bulunsun istedim. Yeni yapılandırma durumuyla ilgili benim duyduğum, bu ay içerisinde tamamlanacağı. Geçtiğimiz ay sayın bakan yurt dışındaymış. Galiba o yüzden gecikme oldu bilemiyorum. Bunu duydum sizinle paylaşmak istedim.
Hepinize iyi çalışmalar dilerim. Tabi bu ne kadar mümkünse -
@nonbisinidem hayır amaç tatmin edici cevap almak değil günde 100 kişi aynı şeyi yazsa belki birilerinin kulağına gider mi
-
Yapilanmanin bizimle alakasi nedir?Yapilanma olur yinr bizim mulakatlar aciklanmassa ne diyecegiz artik.Kisa ve oz idare gecikmistir bu sürecte isin ozeti bu.
-
İdarenin sürekliliği ilkesinin canını okudular. Bide neymiş yapılanmaymış. Lan sen yapılansan noluur yapılanmasan nolur.
-
Tek bir lafa bakar tarıhlerın acıklanması bırakın ne yapılanması ya duyum aldım bu ay tamamlanacak dıyenler neyın kafası bu ya elıne klavye alan bıse soyluyor bu ayın bıtmesıne 30 gün var farkında mısın geçen ayda aralıkta YAPILANACAĞIZ dendi ama YAPILANAMADIK hıcbır şey yapmadan oturamayız bence hergun ama Hergun twıtterda yazalım ya da ılk dedığım cımer olayı
-
@monopolcü yani ne deyim. Gerçekten yaranılmaz. Kusura bakmayın ama Eline klavye alan yazıyor demek nasıl bir tabir? Sadece kulağıma çalınan bir şeyi burada yazıyım dedim ki benim hiçbir çıkarım yok ve mülakat beklediğim de yok.
-
Cimer mektup falan yazalım burayı takip eden en az 100 kişi var zaten illa etkinlik olaca dşye birşey yok herkes eline kağıt kalem alsın yazsın ptt den 2-3 tl ücret var sadece cimer e yazdığınız mesaj ilgili kuruma gidiyor yanş gib cevaplıyor biz direk cumhurbaşkanına yazalım mektup ta
-
@monopolcü bilmiyorum hocam yaparız derseniz yaparız da mental olarak yıldım ve de yoruldum Allaha havale ediyorum artık
-
artık açıklanmalı herkes gerginlikten birbirine laf etmeye başladı.Lütfen doğru duyum alan birisi gerçeği yazsın.Sürekli yok bugün açıklancak yok yarın yok haftaya insanların umutlarıyla oynamayın artık yeter.
-
- yorumu yazmış bulunmaktayım ortam yumuşar belki bu vesileyle
-
Bence DrdevletbahceliİİBFninSesi etiketiyle yazalım ya da buna benzer etiketle. Üç büyük partinin başkanı da İİBF mezunu ve Bahçeli ekonomi doktoru belki dikkate alırlar.