2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@sssld herkesi değilde mülakat yok, kpss ile kurum %50 alıp sıralamaya tabi tutarlar mi diyorum bazen kendi kendime bende
-
Arkadaşlar yapılanmayla ilgili hala somut bir şey yok. Kısa vadede de zor gibi görünüyor. Bakan bey bugün Antalya'ya gitmiş vergi dairesi ziyareti yapmış.
-
@mulkiamir yapılanmayla bizim sürecin bence hiç bir alakası yok. hatta vmy nin iptaliyle de ilgisi olduğunu düşünüyorum. biz kendimizi yapılanmayla avuttuk sanırım. bence en büyük nedeni gib de başkan olmamasıydı şu an var inşallah süreci sıfırdan ele almaz 5 aydır beklediğimizi göz önünde bulundurur
-
@toranj *vmy nin iptaliyle yapılanmanın bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum
-
Delinin biri kuyuya bir taş attı yapılanma var diye 5 aydır avunup duruyoruz
-
Ya acıkcaası bu gençliğe yapılana bak Allah sorsun hesabını
-
Guyu kazanıp ysk seçim müdürlüğünü de kazanan arkadaşlarınız var mı?
-
Bence de bu sürecin yapılanma ile alakası yok. Belirsizliğin nedeni kamunun her geçen gün hantallaşması ve bizlerin içinde bulunduğu bu sıkıntılı durumun çok ta umurlarında olmaması. Çünkü yapılanma süreci etkilese bile bir açıklama ile süreç hakkında açıklama yapılabilir. Uzayacaksa bile şu şu nedenle yapamıyoruz denilebilir. O akadar etkinlik yaptık, sesimizi duyduklarını ve tweetlerı gördüklerini düşünüyorum.
Sadece seçim dönemlerinde çıkarları için sizleri de görüyoruz gibi yapıyorlar o da bizim etkinlik ve gazete ilanları ile adeta yalvardıgımızdan.
İnşallah daha çok bekletmezler hak edenleri biran önce baslatırlar, yeni ilanlar gelir. -
@toranj Bende aslında onu vurgulamak istedim yani yapılanma çok uzun zamana yayılabilir. O yüzden tutupta aylarca bunun için guy mülakatın bekletmezler. İşler ağır işliyor eskiye nazaran.
-
@mulkiamir umarım başkan atanaması süreci hızlandırır. ama dguy başlığında 19 şubatta duyuralacak diye bi duyum paylaşıldı yani duyurması dahi çok geçken mülakat ne zaman olur bilemiyorum
-
@toranj meclis 18 Şubat'ta tatil olacak vekiller seçim için meydanlara inecek. Belki süreçle paralel açıklanır.
-
18 şubat değildir o 18 ocaktır yarın keşke açıklansa
-
@mulkiamir seçimle vekillerle bizim sürecin ilgisini anlayamadım hocam.
-
Arkadaşlar şimdi duyum olsun taştan olsun ayağına bir şey diyecem ama yüklenmeyin, yarın veya haftaya olabilir diye bir şeyler duydum da çok net bir duyum değil
-
ayrıca kişisel fikrim zaten bizim mülakatları seçimden önceye denk getirecekleri idi.
Ondan dolayı bence müdür yardımcılığı mülakatları bittikten bir hafta sonra falan Dguy mülakatları başlarve bir hafta civarı sürer. Onun ardından Guy mülakatları olur o da iki hafta civarı sürer. O ara secim gelmiş olur seçimden sonra da ikisini birlikte açıklarlar bence -
@gannicus ağzından bal akıyor inşallah:)
-
@gannicus inşallah bugün olur.Ama zor ihtimal.Cok bekleyecegiz sanki
-
@zenginmemur az önce fox TV de bizim mülakatlardan mı bahsetmişler. Annem dedi iş yaparken uzaktan duydum, 4 aydır mülakatları bekliyorlarlar yetkililere sesleniyoruz falan galiba sizden bahsediliyordu dedi
-
@gannicus hayır iş meslek danışmanlarının mülakat sonuçlarından bahsetti.
-
@aybala tamamdır hocam sağolasın