2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@jan-vesely @Kazmaaa Allah razı olsun geçenki ilanda kadıköy murat gibi bazı dershaneler parayı hiç esirgemedi ilhan kılıç hoca gibi hocalarda esirgemedi ama o baskıyı öğrenciler kurmuştu şuan öğrenciler o modda değil ocak bitene kadar bişeyler çıkmazsa gazete ilanı etkinliği zaten düşünülüyor bakalım neler olacak birde 23 ünce çıkacağı söylenen kararnameyi bekleyelim
-
https://twitter.com/gibsosyalmedya/status/1086279334078308357?s=21 yazalım arkadaşlar
-
-
@maesteo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
https://twitter.com/beratalbayrak/status/1086286445529235456?s=21
Yazalım arkadaşlar
-
Bu toplantıda bizle ilgili bi durum geçti mi acaba çok merak ediyorum
-
Arkadaşlar merhaba sssimizi duyurmak amaclı bir ETKINLIK yapılması planlanıyor . Süreçten haber olabilmek adına lutfen gruba katilim sağlayabilir mısınız?
-
@mahlaki iyi akşamlar kardeşim. Görüyorum ki uğraşıyorsun . Memurlar netle iletişime geçmek için Ankaradan hatrı sayılı birkaç dostumla görüştüm . Haber yaptırma dileğinizi ilettim . Bana özelden konuyla ilgili bir tastak oluşturup yollarsanız yardımcı olmaya çalışayım elimden geldiğince . Burada yazmama kararı almıştım lakin görüyorum ki süreç hepimizi yıprattı . Taşın altına elimizi koyma vakti geldi bizim de bir katkımız olsun istedik .
-
@mahlaki senden Allah razı olsun baskan
-
GİB'de guyların eğitimi varmış tanıdık varsa birine sordurabilsek belki birşeyler çıkar.
-
@alihan bitmedi mi o? 7 aralikta bitecek deniliyordu
-
@biriibfli 22 marta kadarmış.
-
Haftaya sınav hizmetlerinden bir üstad gelecek derse. Unutmazsam sorayım arkadaşlar. Allah sabrınızı artırsın..
-
@v_ceylan herkes duacın olur unutma lütfen..
-
@v_ceylan üstad ne oluyor maliyede bir guy olarak bizleri bilgilendirsene.Yapilanmaya bn inanmiyorum.Az cok gozlemlerin vardir.Birde guy maaşi ne kadar
-
@zenginmemur ocak zammiyla 4500 tl
-
@eliff iyimiş biz baslayana kadar beş olut
-
Mersin vergi dairesinde olan bir arkadaşa, maliye de yapılanma varmış, bilgin var mı dedim? Bizde öyle bir şey yok ama VDK'da var diye biliyorum dedi.
Diyelim ki yapılanma yok, bunca zaman neyi bekledik? Başkan yokmuş da o yokmuş da o hikâyede bitti. Bakan imzalamamış da o olmamış bu tutmadı. Yazık, 5 yılı heba ettik kpss yüzüne. Zerre hakkım helal değil.. -
@redcrossbjk bi de işin sonunda mülakattan elenmek de var
-
@toranj kardeşim işte ünivesite ile birlikte kaybolan 10 yıl. İş kursak şimdiye işimiz gücümüz olur aile kurmuş hayat mücadelesi ile uğraşıyorken hala mülakat olup olmayacağı %50 şansla kazanıp kazanmayacağız endişe çekiyoruz:) kazanan oluruz inşallah
-
@redcrossbjk dostum gercekten haklısın bn bunlari yazdığım zman beni taşladılar.Benimde ikinci mülakatim malesef boşa gecen son iki alim.Gecen ki alimdada bekledik.Cunku onemsenmiyoruz.Hakim alımina bak ama düzenli bir alım plani ve bizim aldigikiz maasin 2 katı.Yani deger verilmiyoruz.Meslektede sıkıntı var.Vergi dairesinde herkes guy.Meslegé baslayan dostlarimiz kacmanin derdinde.Tek artilari 4500 tl maasla bizden maddi olarak onde olmalri.Yapilanma vmy icin olmus olmaliki sinav iptal oldu.Zaten vergi mufettis yardimcisi suan icin vergi dairesi mudurunden daha üstteymiş.Boyle bir kurumda bakalim mulakati insallah geceriz