2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@kaimoğlan birçoğumuzun hislerine tercüman oldun. Nefes almak bile zor çok zor geliyor artık
-
Yine bazı hocalar millete umut dağıtıyor şu kadar alım olacak kpss den sonda yüklü alımlar gelecek diye. millette buna inanıyor.
-
@köyün-ağası para lazım. hep aynı. ama inanıyorlar tabiki.
-
@köyün-ağası Bazı hocalar istisna olmakla beraber ygs-lys yıllarından beri ne hocalara ne dershanelere güvenim olmuştur. 2018 kpssye girerkende dershaneye gitmedim. Tek dertleri stoklardaki kitaplarının tüketilmesi, daha çok para kazanmak vs. Umut tacirliği yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar. "Bu sene olmadı ama öteki sene olacak" . Belki de kaç kişinin yılları gidiyor böyle yapılarak. Hakkını veren, bizlere gerçeklerden de bahseden, bir şeyler için çabalayan kişileri ayırıyorum, lafım onlara değildir.
-
@köyün-ağası işin kötü yanı bunlara insan ister istemez inanıyor. Umut bu neticede. Aman ilan gelir diye özel sektöre hiç yanaşamadım bunların yüzünden. Şimdi de ben özele yönlendim. Özel beni almıyor. Tabii KPSS yüzünden tecrübe edinemedim ki! Üzerine yaş da geçmeye başladı. Özel beni ne yapsın!
Çok merak ediyorum şu başlıkta benim gibi olan var mı acaba? Bölüm sonu kilidi gibi Kilitlendim kaldım. İnşallah game over olmam. -
@mbguy var kardeşim. 30 yaşına geldik. Özel bankalar almıyor, şirketler yanaşmıyor. Her gün annemle işsizlik konuşuyoruz. Bu guy benim için artık son. Bu yönde karar aldım. 5 yıldır artik çok yıprandım. Hayatta elde var sıfır
-
@köyün-ağası birde utanmadan sıkılmadan milleti idari hakimlik kursuna cağırıyolar.
-
@mbguy ben varım 2016 yılında mezun oldum 3 yıldır işsiz güçsüz sınavlara çalışıyorum ama elde var sıfır. Hep ucu ucuna kaçırıyorum bazı şeyleri. Mutlu olmak uzak galiba artık bana...
-
2016 sonra sektörün iki kazananı var: 1)ösym 2)dershane hocaları. Her yıl aynı teraneler yüklü alım olacak, çok ihraç oldu onların yerine dolum yapılacak, çalışmaya devam vs.vs. Hayır çok alım olmayacak. Yeni kamu yönetimi anlayışı ve neo liberal bir ekonomi devletin olabildiğince küçük olmasını ister ki su an da oraya gidiyoruz ayrıca e-devlet olayından hiç bahsetmiyorum. Yüklü alım ancak hakimlik ve polislik kadrolarında oldu onlarda da 1-2 yıla yüklü alımlar olmaz diye tahmin ediyorum.
-
ne liberali her fırsatta ekonomiye müdahale var marketlere kadar el atıyorlar
-
@öğrenci son dönemde pek neoliberal politika izlendiği söylenemez bence. Devlet heryere müdahale ediyor. Ayrıca dershane hocası değilim ama bu yıl yeni sistem ve kurumların yavaş yavaş oturmasıyla mantıken ben alım olacağı kanısındayım. En azından öyle umut ediyorum.
-
@redcrossbjk kardeşim sen = ben aynı valla
-
@marsiyal 2016 2017 de de sistem sorunu mu vardı hocam. Yada sistem sadece bizim kilerde mi işliyor hakimlik kaymakamlık sayıstay polislik sistem yok mu buralar da bence maliye bakanlığı ne yaptığını bilmiyor. Bi acayip işe düştük bsxen düşünüyorum. Gercekten neden bu kadar bekletiliyoruz emin olunki cogumuz gariban adamız zateb parası olamın bu sacmalık larla ne işi olur. Adamların umrunda degiliz. Umrunda olmamız içinde bunlsrı iyice sıkıştırmalıyız gerekirse rezil etmeliyiz
-
@kazmaaa gelen gideni aratıyor naci ağbal geldi mehmet şimşek i aradık berat albayrak geldi naci ağbalı arar olduk.
-
@kazmaaa hocam geçen yıllarda ne diyodular butceye yuk getircek guy alımı.Hocam guy alimi gibi ziraat halkbank alimlarida azaldi.Bu alimlari azaltan bir yapı oldugunu düsunuyorum.Tabi memurlar arasindaki A grubundaki ücret adaletsizligi tasra kadrolarida vurdu.Mhuy niye gelmez oldu saniyosunuz.Nerdeyse uzman yardimcisi yok ama alimda yok.Cunku Tasra olmamsi lazim ozluk olarak.Bu düzenlemeler yapilmadikca benim umudum kalmadi.Guy düz memurluksa alırsın B grubu kadrolara ne biz mülakat bekleriz nede Sayın burokratlar bizimlar ugrasmaz.Kısa ve öz bu
-
Her yil en az 10000 polis 20000 ögretmen 1000 hakim alinir.Hakim 9000 tl polis 5500 ögretmen 5000 lira alir.Guy aylarca sinav tarihi bekler mülakat bekler 4500 tl alır sayıda 1000 kisi sonrada butceye yuk olur.Adaletin bu mu dünya senin
-
@zenginmemur zaten polis devleti olduk çıktık
Öğretmenler desen adamlar zorla alıyorlar resmen bizde bekle bekle çürütülüyoruz kendi çocukları olsa bizim yerimizde acaba ne düşünürlerdi. Bi türlü değer görmüyoruz baskan da ivedilikle ilgilenecem dedi gene ses seda yok. -
Bu sayfada guyun haklari arttirilmali alimlar düzenli olmali diye yazınca bir tane kendini bilmez itfaiyecilerinde zabit katiperinin hakkida artar dedi.Bu zihniyet icimizde dostlar malesef.Hakimlikte mülakat icin yetecek kadar hukuk bil sonra gelsin birisi seni itfaiycei zabita katiple kıyaslasin.Mhuy yds 70 istiyot uzmanlik icin katiplikle kiyaslamak emege saygısızliktir
-
23 ocakda yapilanma olcak diyen kimdi?
-
@zenginmemur yav kardeşim guy olmak istemiyorsan girme mülakata olsun bitsin. Ne güzel bir kişilik kontenjan açılır ekstradan.