2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@guymagdurubiri Allah agzınızdan duysun inşaallah gercekten cok magdur edildik.
-
@kazmaaa artık sinir hastası olduk hepimiz
-
@guymagdurubiri gercekten öyle mesela dün pareto üstad yazdı martta olur falsn diye bi ümit geldi inşaallah attık acıklarlar e bizdsn sonra girenlerin bile süreci bitmek üzere
-
@Kazmaaa martta olabilmesi için bu hafta belli olması lazım herkesin dediği gibi
hayırlısı artık inş -
@guymagdurubiri inşaallah hocamın bizi cok yıprattılar
-
23 Ocak da kararname yayınlanacak diyorlardı bilginiz var mı arkadaşlar
-
@okan44 oyle birşey yok şuan
-
@kazmaaa bu tamamen benim fikrim hocam bence olmaz
-
@okan44 hocam öyle nokta atışı tarih duyumlarına itibar etmeyin
-
@uruk-hai eyvallah hocam
-
@guymagdurubiri mudurluk mulakati aciklanmasi ile mulakat tarihi arasinda yaklasik 1 ay var. Muhtemelen bizi de ayni sekilde yapacaklar subatta aciklayip martta yaparlar.
-
Bn artık bu içinde bulunduğumuz durumun adıni koyamıyorum.Yazık ya.Mgk uzman yardimcisi bizden sonra ilana cıkti 2018 kpss puaniyla bugün mulakati kazananlar var sayfada.Ben hala guy mülakati bekliyorum.Bnce bn basarisiz biriyim.Bu kpss A sadece guy degil dostlar malesef atananlarda var.
-
Tek suçumuz en kotu guy olirum mantigiyla hareket etme bilincimiz oldu.Sinirlenmemek uzulmemek elde degil.Yıllarca bekle 2018 puaniyla ydssi iyi olan bir aday 5 6 aylik surecte merkez uzman yardimcisi olsun.Bu mu adalet.Mulakat tarihini belirlememk keyfiyetse eger bn hakkimi helal etmiyorum.
-
@zenginmemur valla cok haklısın hocam
-
@kazmaaa hocam elbette haklıyim sende haklisin ancak aldatıldik duygusu olustu bnde.Hocam o kadar cok sacmaki utaniyorum ya kendimden.Rehberim yoktu bu sürece baslarken ama maddi durumumda yoktu yds kursu icin icine kapanik biriyim aileme yuk olmak istemedim ama suan pismanligi bilemezsin.Yds 60 muhasebesi olmayan aday suan mgk uzman yardimcisi oldu ve guydan kat ve kat daha iyi.Burada bazi kendini bilmezleede hala sukur edebiyati yapiyor.Ya tamam beyler bayanlar sukur edebiyati yapalimda yarimiz elenecek ve elimizde puan yok ingilizce yok bir daha kpssye gircegiz yds olmadan yine aylarca guy sgk mhuy bekleyecegiz.Allahim sen ben ve benim gibi düsunen kalbi temiz durust kisilere yatdim et.
-
Zaten hocam işimiz Allah'a kaldı. Bu kadar da yapılmaz yani valla millet sövsede haklı
-
@zenginmemur hocam mgk kaç ile kapattı biliyor musunuz??? Kıyas yaparken bence daha doğru örnekler kullanın. Ayrıca bu kadar isyan ederseniz hayatı kendinize yaşanmaz kılarsınız, çok şükür bi umudumuz var bekliyoruz hepimiz.
-
Bir kuruma atandım çalışma saatlerım 24/48 bayram hafta sonu yok , normal memurdan 80 saat daha fazla mesai yapmış oluyorum bu şekilde çalışarak maaşımda bir artışa sebep olur mu acaba bilginiz var mı?
-
Ne mulakatmis ya çürüdük seçimde görüşürüz
-
@duyguuu37 fikrinizin sebebi ne ?