2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@piyon 17 martta başlayacaksa bu totemde ben yokum dguy guy ikisini düşününce Mart ilk haftası başlaması gerek Mart’ta bitmesi için
-
17 mart zaten pazara geliyor, totem baştan yatar:D
-
Mülakatların olmasi bile düşük ihtimal bence..umudum kalmadı bu kadar bekletilmesinin tek mantıklı açıklaması 'yapmayacaklar 'oluyor...allaha havale ediyorum hepsini..
-
@ekeblad hocam bana kızmalari yersiz işte.
-
@bydaler mülakatlar yapılir boşa bekliyoruz ama bu gerçek artık
-
@kazmaaa hocam kimsenin halimizi anlamadığı ve anlamayacağı açık da eninde sonunda bakanın da işi bu o oluru verecek ama bir sürü öncelikleri var sıra bize ne zaman gelecek orasını Allah bilir...
-
bu alım kayıp malezya uçağına döndü. benim gibi hiçbiri olmazsa guy diyenlere de mesaj. bu yıl ilk kez guy ilanı gelmeyecek gibi duruyor
-
Yarın açıklanır mı dersiniz martta olacaksa mülakatlar şu sıralar açıklanması lazım
-
@jan-vesely martta aciklancaksa şubata kadar yolu var bu hafta aciklanmadi diye martta da olmuycak diye bisey yok
-
@zenginmemur dostum foruma biraz az yazarsan iyi olur. Her sayfanın yarısı senin gönderilerinle dolu, insanlar sadece seni okumak için bu foruma girmiyorlar. Çoğu kişiyi bunalttın ama hala inadına tam gaz yazmaya devam ediyorsun.
-
Günde 200 kişinin mülakatını yaparlar 5 günde bitirirler ama açıklanmıyor işte
-
@köyün-ağası 2000 kişinin mülakatı yapılacak 10 günde biter
-
@beveridge-eğrisi doğru benim aklım sürekli 1000 kişi de
-
Yarın açıklansa bile sonuç açıklma her türlü nisana kalacak
-
Allah ım artık bitsin bu işkence ya aslında yarıb cuma da hepimiz dua edelim
-
Geçen yıl günde 300 kişinin mülakatı yapılıyordu, 5 komisyon hepsi 60 şar kişi günde
-
Alim iptal edilecek herhalde başka türlü mantık dışı bu bekleyiş
-
İİBF etkinlik hak arama mücadelesi WhatsApp grubuna bekleriz
-
@manisalipinar Yazılı sınavı tamamlanmış bi sınav iptal olmaz hocam, evet süreç çok uzadı ama bu kadar karamsar olmayın bu konuda lütfen, seçim öncesi mülakatların bitirileceğini düşünüyorum ben, etkinlikleri arttırıp baskımızı hissettirmedikçe süreci uzatabilirler ancak iptal olacağına ihtimal vermiyorum.
-
Negatif dusuncelerinizi kendinize saklayin