2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası sınav hizmetleri arandı yeni 3güm önce persone işleri daire başkanlıgına verildi mülakat tarihlerini belirleme yetkisi .
-
@köyün-ağası ne zaman aradın? 2 gün olmadı personel işleri daire başkanlığına bu yetki verileli... senin aradığın sınav hizmetleridir onlarda personel işleri daire başkanlığının emirlerini yerine getirir sadece
-
@garibanguyadayi carsamba aramıştım yanlış birimi aramış olabilirim bana o birimin dahili numarasını ver mesai başlayınca arayayım
-
Abi bu başlıktan uzak durun kimsede sabır, tolerans kalmadı, durduk yere linç yersiniz. Arada sgk başlığına felan gelin. Gerçi ordada beyinler yanmak üzere.
-
@beveridge-eğrisi cok bilmis bn guya yetecek puani aldıgim iicn burdayim senin ne isin var burda git başka sayfaya ailenin kandirabilirsin ama beni asla
-
@beveridge-eğrisi senin puanin herhalde bimde kasiyerlige yetiyo ki buralarda takiliyosun.Allahim ya kimler var su iibf mezunu olup basit mantık bile dusunemeyen.
-
@garibanguyadayi hocam siz hiç GİB Organizasyon şemasına baktınız mı? Sınav hizmetleri zaten personel daire başkanlığının birimidir. Personel İşleri Daire Başkanlığı diye bir birim yok. O bir daire başkanlığı altında grup başkanlıkları ve onun da altında müdürlükler var. sınav hizmetleri de personel daire başkanlığının bir birimi. aynı şeyler yani. ordan alınıp oraya yetki verilme olmaz.
-
@pareto_wilfredo yeni bi gelişme var mı acaba
-
@zenginmemur allah ailene sabır versin kardeşim başka hiçbir şey demiyorum.
-
@zenginmemur Hocam kusura bakmayın ama şu iletinize cevap yazmadan edemedim. (Cevap verdiğim için muhtemelen bende linç yiyeceğim ) yazdığınızdan anlaşılan, Bimde kasiyerliği küçümsüyorsunuz ama şu işsiz ortamda insanlar onu nimetten sayıyor. Oradan aldığı parayla ev geçindiriyorlar.
Ayrıca savunmak bana düşmez amacım zaten savunmak değil de @beveridge-eğrisi nezdinde olmak üzere kimsenin puanını da yargılamak hiçbirimizin haddi değil. Şurada hepimiz gerginiz. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Böyle huzur kaçırıcı yazılar görmesek daha iyi olacak. -
Bu hafta da bitti yine umutlar haftaya devretti...
-
Herkes önce dguy açıklanacak,bayağı çekilen olacak diye umutlaniyor ama dguy listesinin nerdeyse yarısı zaten guy.geriye kalan yaklaşık 300 kişiden 150 tanesi kazansa bunlarında 50 tanesi guy uda kazanmış olsa.ortalama her ilden 2-3 kişi ancak çekilir önümüzden.
-
yeni başlık mı açsak arkadaşlar, bu başlığa girip 5 aydır aynı olumsuzlukları görmekten daraldım
-
@uruk-hai İstanbul guy mülakatında olan 158 kişi dguy bekliyor keza aynı şekilde ankarada öyle diye biliyorum
-
@seyhan aynen öyle. İstanbul bu açıdan avantajlı. Dguyu kazananların çeyreği istanbuldan başvurmuş guya.
-
@mrnobody eğer dediğiniz gibiyse durum İstanbul dışı iller için daha kötü.listede hiç dguy bekleyen olmayabilir.
-
@uruk-hai tamı tamına 159 kişi hocam. Bizzat saydım. Ankarada da 50 ye yakın vardı. Diğer iller den tek tük sanırım.
-
@mbguy o benim puanimi yargiladi dostum iyi oku.Bimde kasiyerligi kucumsemedim
-
Malatya da hem guy hem dguy kazanan 9 kişi var, bildiğim kadarıyla 2 kişi de seçim müdürü oldu mülakata girmeyecekler (guy mülakatı)
-
Bu haftayıda kapattık darısı önümüzdeki haftaya