2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası akşam 6ya kadar zaman var kerdeşim. Çıkmadık candan ümit kesilmez inşAllah:)
Bugün arayan soran var mı acaba? Ben aradım da her zaman söyledikleri klasik şeyleri söylediler -
Bir mucize olsa artık
Verin işte bakanım şu oluru lütfen -
Bunların işi belli olmaz. Secim den önce mülakat tarihleri belli olur secimden sonra mülakat olur. Bu gidişat öyle gösterşyor hiç yaprak kıpırdamıyor
-
@grubel-lloyt keske öyle bi mcize olsa hocam
-
@kazmaaa şuan açıklansa bile ki açıklanmaz mülakat nisana sarkacağı kesin
-
@köyün-ağası bugün açıklanırsa Mart'ın 11'i gibi başlar hocam.. ortalama 40 gün dersek pazaertesi mart 11 oluyor
-
@köyün-ağası hayır 30 gün olduğunu düşünürsek Mart’ta oluyor hertürlü, şunatın 10 kadar martta olur hertürlü
-
Bence bu sürecin sonunda en nasipli Kişiler guy mülakatı bekleyenler olacak
%50 şuan içeride olma ihtimali var
Ayrıyeten bütün Sınav süreçlerinden arınmış bir mülakat zamanına denk gelecegini düşünüyorum
Buda içeride olma oranını bence yükseltir çok kişi aradan ayıklanır -
Bugün ve bu hafta da boşu boşuna kurduğumuz kuruntu ve hayaller ile son buldu.. Haftaya daha güzel olur inşAllah
-
Bu haftadan çok ümitliydim kendi adıma hatta yazmıştım başkan seçildi geriye sadece mülakat tarihi kaldı diye ama bende de kısa süre zarfında açıklanması ümidi kalmadı. Geçmiş olsun hepimize bu haftada.. yeni başlayacakların artık 3 4 senelik bir sabır kapasitesi olması lazım. artık sürecin çoğu beklemekle geçiyor. Kısa sürede de değişeceğini zannetmiyorum.
-
Kpss artık insanların bilgilerini değil sabrını ve psikolojisini test eden bir sınav oldu
-
Bugün saat 20.00 da Twitter da direk gündemde olacak tag ile ve İİBF mezunlarının genel sorunlarını içeren tag ile MAKRO AKADEMİ sponsorluğunda etkinlik yapilacak arkadaşlar.
Tüm iibfli ve kpssA adaylarının bu saatlerde etkinliğe katılmasını rica ediyorum
-
@pareto_wilfredo üstad bir haber gelişme var mı ?
-
Çoğunuz dguy mulaktini unutuyor gibi..ilk önce onlar sonra biz ..bu yüzdendir ki tahmin ettiğiniz tarihe 1 hafta eklemniz gerekiyor dostlar
-
@bydaler sonuçta ikisi de aynı anda açıklanacak büyük ihtimal, olsun da 1 hafta sonra olsun
-
İlanı biz getiriyoruz, sonuçları biz açıklatıyoruz, tüm işleri biz yapıyoruz. Resmen Bi atanmadığımız kaldı
-
Mehmet Simsek sen nasil bir reismissin ya. Senden sonra iibf'nin yuzu gulmez oldu.
-
Saygıdeğer admin @paretowilfredo sizden bir ricam olacak. Evet tarihler çok gecikti evet gerginiz ortada bir ihmal olabilir hata olabilir.Herhangi bir şey olabilir ancak burada çoğu kişi foruma birşeyleri paylaşmaya Bilgi almaya veya duyumunu aktarmaya geliyor. Herkesin iyi niyetinden şüphe duymuyorum lakin kötü niyetli olduğunu düşünmemekle beraber ortama sürekli evham, tedirginlik ve gerginlik veriyor cümleleriyle dediğim gibi belki gerçekten böyle bir amacı yok ama yazdıkları bu şekilde.Ben bu foruma üye olan ve sürekli aktif olan 3-4 arkadaşımla da konuştuğumda kendisini hepsi şikayet etti ve foruma girmediklerini söylediler.Benim sizden talebim en azından tarihler açıklanıp ortalık yatışana kadar @zenginmemur isimli hanımefendiyi engellemeniz.Bunun forumun sağlığı açısından hem de arkadaşımız açısından faydalı olacağını düşünüyorum.
-
Yav isteyen istediğini yazsın hocam yani 5 ay bekleyip de normal psikoloji de kalmsk pollyannacılık gibi geliyor bana
-
Hanimefendi mi ben hep beyfendi olarak dusunuyordum