2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Gazeteye ilan vermek son çare gibi
-
@manisalipinar geç bile kalınmış bence. acilen gazete ilanı şart artık. bittik tükendik....
-
http://www.gib.gov.tr/kurumsal/organizasyon-semasi
Burda başkanın tel numarası var aradım kimse açmadı teli tekrar aradığımda çaldıktan sonra hemen kesiliyor
-
@köyün-ağası hocam gerçekten o numaralardan kendisine ulaşabileceğinizi düşündünüz mü büyük ihtimal dışardan gelen aramalara kapalıdır
-
@nonbisinidem en azından denedim:)
-
İçimden bi ses çaresi yok kuzu kuzu bekliceksin diyo :))))
-
Arkadaşlar ne zaman açıklanacak acaba gelir uzman yardımcısı mülaktları bekliyoruz hala
-
@nonbisinidem bekliyoruz hocam zaten bi tarih soyleseler bu kadar zorlanmayacagiz. bi işede giremiyoruz her türlü zarardayız.
-
@maliyeüstadı malesef hocam tarih aralığı bile verseler razı olacak durumdayız. Özel sektörün hali belli zaten ist ve ankarada yaşamayana ufak mufak bile olsa iş de yok. Allah halimize acısın ne diyim başka acıyan yok
-
@nonbisinidem 20000 ogretmen alimi mülakat sonuclari aciklanmis.Biz hala ilan bekleyelim.Hakkimiz olan mülakat tarihini bekleyelim.Yazik gercekten.1000 kisilik bir alimi bu kadar bekletenlere yaziklar olsun ne diyelim
-
Atıyorum Önümüzdeki hafta falan Mülakat tarihleri belli oldu mülakatlar Gene 45 gün sonraya mı atılır?
-
Bekletmelerinin tek nedeni seçim öncesi yeni ilan talebimizi engellemek ben buna inanıyorum. İktisadi ve idari bilimler okuyanlar ölsün anlayışı varsa kapatın bu fakülteleri bir 2000-3000 alımı bile bu fakülteye çok görüyorsanız kapatın gitsin ömrümüzü çürüttü bu iktisadi idari bilimler fakültesi. Öğretmenler 20000 atama alıyor Şubat'ta 40000 talep ediyor bizim beş aydır mülakat tarihi açıklanmıyor öldürün daha iyi ya
-
@manisalipinar bizii böyle bekletenler ölsün öyle günler gelsin ki bize muhtaç gebersin hepsi. Ama secimlerde görüşürüx yamyamlarla
-
Çevre ve şehircilik bakanlığı 12 ay sonra mülakat sonuçlarını açıkladı. Gib bakalım kaç ay sürdürecek
-
Herkes referansını ayarladı mülakat tarihini bekliyor galiba
-
@uruk-hai ne referansı hocam. son derece ileri ve medeni ülkemizde herkes likayata göre belli kademelere gelir. sınavlardan ve özellikle mülakattan geçer not alabilmek için iyi ders çalışmalı konulara hakim olmalısınız. bu ülkede hak etmeyen onu bunu referans göstererek bir kadroya atanamaz. muz cumhuriyeti mi burası
-
@uruk-hai gerçi sen medeniyetin başkenti mordordan gelmiş adamsın. kesecek elf mi kalmadı da buralarda takılıyorsun:)
-
@morand :))
-
@uruk-hai ne referansı hocam.. mülakat tarihleri açıklansinda Ne olursa olsun modundaym
-
@morand bi tarihler açıklansında öyle referansı koysunlar araya ayıptır yav guy dguy mülakatının ikisindende elenirsem hiç şaşırmam ama en azından bari guyu verelim buna desinler o kadarcıkta hatrımız olsun :))