2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@beveridge-eğrisi lütfederler inşallah ne diyelim.. olmadı ezan okuyan kalem icat eder tubitaka başvururuz :))
-
@uruk-hai siz aciklanmayan sonuca aciklandi diyip uzaklastirilan uye degilmisiniz kaldiginiz yerden devam heralde
-
Geçti istemem gelmeni , Bırak fehminde gölgeni, Yokluğunda buldum seni, Gelme artık neye yarar???
-
Mülakat tarihleri ne oldu denilince verilen cevapları öğrenebilir miyim? Bende cevap tükendi
-
@seyhan ne desen haklısın diyorum anlayışlıysa daha uzatmıyor.
-
@seyhan ben daha belli olmadı diyorum , karşımdakiler de istisnasız "allah bildiği gibi yapsın onları" diyorlar.allahtan genel olarak çevremde anlayışlı insanlar var ve psikolojik olarak yormuyorlar.
-
Tgrt haber sayıştay sınavı için istenen 246 liralık sınav ücreti için haber yapmış. https://twitter.com/tgrthabertv/status/1085232153619824640?s=19 acaba guy ve dguy için de mail atmayı denesek mi? Sesimiz belki duyulur, ne kaybederiz ki? Mail adresleri;
haber@tgrthaber.com.tr -
***ÖNEMLİ : Arkadaşlar yarın akşam 20.00 da twitterda guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması için perşembe günüde büyük ihtimalle mhuy ve sgk denetmen yardımcılığı ilanlarının gelmesi için etkinlik yapılacaktır lütfen katılalım!!! ***
-
@manisalipinar tag satın almak için para toplamak yerine gazete ilanı için para toplayalım dediğiniz gibi en iyi yol şuan gazete ilanı
-
Değerli gençler ben tarım bakanlığında çalışan ziraat muhendisiyim. oğlumda sizler gibi GUY sınavına girdi. bakanlığı bende arıyorum klasık cevaplar veriliyor. 30 yıllık devlet tecrubeme dayanarak söyluyorum twitter da tag açmayı defalarca denediniz sonuc alınmadı.. sizlere tavsiyem ,
1- memurlar. net ile temasa geçin ilan verdirin. gazeteye ilan verdireceksenizde ya AKİT gazetesi yada Yenişafak, sabah gazetelerini tercih edin.
2- Bakan ve bakan yardımcısını twitterdan anlık takibe alın tweet atar atmaz hemen altında ilk otuz cevabın enaz 20 sizlerden olmalı.. yuzlerce cevap GUY mulakatları mağduruyuz şeklinde olmalı.
3- Ben bakanın özel kalem mudurune bizzat faks çektim. yuzlerce faks çekilmeli..berat albayrak ın bizzat özel kalem mudurune.. bakanlık santralınden faks numarasını öğrenebilirsiniz..
4- birde tweeterda açılan taglar kısa olsun mesela " GUY mulakat mağdurları"gibi. -
@muhendiscan hocam sizin hiç duyumunuz yada Bi öngürünüz yok mu bu mülakata dair
-
@kazmaaa dedimya klasik cevap veriyorlar...
bu işlerinizi burda organize eden kimse vakit kaybetbeyin memurlar .net yada gazete ilanı acil verilmeli.. başka çare yok gibi... -
@muhendiscan valla abi haklısın ilani da zorla aldık
-
@kazmaaa 0 532 540 05 90 bu memurlar net whatsapp hattı...
buraya herkes guy mulakat mağduruyuz 5 aydır bekliyoruz lutfen haber yapın turunden mesaj atın.....
inşALLAH faydası olur -
Mudur ve mudur yardimciliklari tarihleri aciklandi hadi darisi guy ve dguya insallah bugun
-
@maliyefs Bu guzel bir haber bence arkası gelecektir.
-
Yalnız mülakat tarihi bir aydan az geldi bizim de öyle olur mu acaba
-
@maliyefs sınavları bizden önce mı olmuştu acaba?
-
@guymağduru 6 Ekim ve 11 Kasım tarihleri. Bizden sonra yapıldı kardeşim
-
@guymağduru hayır hocam. Müdürlük 5 ekim yardımcılık 11 kasimdi sanirim