2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Ben mhp li bir vekille görüştüm dediğiniz gibi ama kendisi şu an istanbuldaymıs ve yarından sonra meclis 5 şubata kadar tatildeymiş. Açıldığında ilgilenebilirim ancak dedi
-
@haldun chp li vekil olursa iletişime geçebilirim ama o ankarada mı bilmiyorum
-
@haldun ankarada olması gerekmez bizimle ilgili bir twit atsa yeterli
-
Ben GUY'a başvurduğumda askere gitmeme 2 gün vardı. Yazılı sınav tam yemin töreninin ertesi güne gelmişti, çok şanslıydıydım ama mülakat ben askerdeyken olur da çalışamam diye çok korkuyordum. Askerliğim bitti yeni geldim bir baktım daha tarihler bile belli olmamış
-
@köyün-ağası chp li vekil atsa olur mu
-
@haldun mv olsun da farketmez
-
@köyün-ağası tamam akşam arıcam
-
Gib’in başkan atama tweeti altına üşülelim arkadaşlar hemen
-
@nonbisinidem link versen
-
-
@haldun bu konuda ne yapabilir twit atmaktan başka onuda sorabilirmisiniz? Mesela chp li vekilse fox tv ile iletişime geçebilir. Fox tv sever böyle şeyleri.
-
@ezo yeni mi başlamış göreve 7 simde diyolardi
-
@haldun siz mhp li vekilinde peşini bırakmayın bence. Şubat olsun sıkıntı yok zaten kaç aydır bekliyoruz. İlgilenirim dediğine göre o mecliste birileriyle irtibata geçecek belliki. Tebrik ediyorum sizi iki vekille birden görüşmüşsünüz. Bence devam edin görüşmeye çok etkili olabilir bu.
-
@haldun mhp li vekilde twit atsın
-
@eliff bilmiyorum, altına yazalım diye attım
-
@köyün-ağası telefonu kapattım ama 5 şubatta arıcam o zaman söyliyebilirim bi daha arayıp twit atar mısınız diyemem malesef dostum
-
@mrnobody chp li olan da toplantıda malesef konusamadım daha ulaşınca onunla daha rahat konusabılırım inşallah ulaştığımda ricada bulunucam ama fox tv ye kendımız de yazabılırız
-
Şu 5 ayda en azından güvenlik soruşturmasını falan yapmışlar mıdır?
-
Keşke duyuru verip, sayın adaylar sizi çok beklettik bu yüzden mülakata kalanların hepsini komple alıyoruz deseler
-
@sssld hahahahah Bunu bazen hayal etmiyor değilim