2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
https://twitter.com/MesutAhlaki/status/1084830738728529920?s=19
Arkadşalar sn bakan yardımcısı yeni twit attı ilk yorumu attım rt fav la destekleyin ve sizde yorum yapın lüften
-
Yapilanma duyumlarida azaldi artik.Cumhurbaskanligindan donmus soylentileridr var.Degismeyen tek sey bizim guy icin son 2 alimdir bosa mulakat tarihi bekledigimizdir.Gecen yil niyr bekledik o da bostu.Gorunen o ki yine bosa bekliyor olabiliriz
-
hocam yok mu bizim için bir duyumunuz ? @paretowilfredo
-
@kaldorhicks Söylediklerimiz de kabul görmüyor ki dostum Durum halen stabil.
-
@paretowilfredo hayırlısı hocam ne diyelim gerçekten kötü bir zamana denk geldik
-
2 gün içinde açıklanda şayıstaya 250 yatırmiyim lütfen artık ya.
-
@beveridge-eğrisi hadiyaa ben bunu hiç düşünmedim bende kart yok arkadaşta var denkgelmişken hemen yatırıyım dedim :Ddd
-
Bu mülakat sürecinin bu kadar uzaması 2018 p48 puanlarını çöp etti resmen. 2019 yılında yeni bir guy ilanını vermemek için sürecin bu kadar uzatıldığını düşünüyorum.
-
Bakan değişikliği şuana kadar bizleri olumsuz anlamda etkilemiştir.
-
twitter etkinlikleri için tag almak adına yardımda bulunmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki hesap numaralarına kullana bilir
Finansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalZiraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalAkbank ;
IBAN Numarasi: TR570004600066888000358982Garanti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmez -
Ankarada gib baskaninin odasina bir girebilsek direk sorar ogreniriz.Artik bu iş iyice kotuye gidiyor.Vergi dairelerinde ihtiyac var alim yok.Burasi bile saçmalik.
-
o kadar etkinlik yapıldı. yeni başkanda ilgilenicem dedi. hiç mi yaprak kımıldamadı? bi söylemi bi duyumu olan var mı?
-
Gib sitesi çökmüş galiba
-
@köyün-ağası ben girdim herhangi bir sorun yok
-
Artık iyi kötü duyum bile yok.. Bu bile durumun vehametini gösteriyor.. 7ay sgk bekledik 7ay da gibi bekleriz nolcak giden bizim ömrümüzden gidiyor nasılsa
-
cidden iyi duyumu geçtim o bize gelmez de kötü duyum bile yok her şey sabit her şey başladığımız gibi nereye kadar olduğunu bilmeden bekliyoruz allah sonumuzu hayır etsin
-
@nonbisinidem sgk yı bekledik sonuç olumsuz oldu bu sefer böyle olmasın beklediğimize değsin.
-
Baskana ulaşabilirsek net tarihi soyler
-
@elinor-ostrom umarım hocam da zaman geçtikçe dersten mülakata hazırlıktan filan daha fazla kopuyorum çünkü bizi tetikleyecek birşey yok aksine umudumuz kırılıyor günden güne
-
@zenginmemur maillere cevap bile dönmüyor artık ilk atanlara döndüğüyle kaldı nasıl ulaşıcaz ki