2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@milwaukeebuckss kardeşim ağzına sağlık en iyi yol - yöntem bol katılımlı bir ankara etkinliği
-
@milwaukeebuckss, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Herkesin illaki bir fikri vardır. Benim etkisini olacağını düşündüğüm faaliyetler,
1-Gazeteye ilan
2- Herkes üşenmeden 3-4 mektup yazacak bir tarih belirleyecez, İleri tarihli mektup gönderilecek ( herkesinki aynı tarihte ulaşsın diye.)
3-Bir arkadaşımızı kurban seçeceğiz, üzerine benzin döküp kendini yakmakla tehdit edecek. Zenginmemur arkadaşımız benim adayım :)))
4-yapılacak basın açıklamasına tenezzül edip basının gelmesi ve bunun ses duyurması. ( buna katkıda bulunmak içinde 5-10 kişi birleşip ankarada havalimanın yakınlarındaki bi araziye kireçle Sayın CB'mız DGUY-GUY Mülakat tarihleri açıklansın diye devasa bir yazı, drone görüntüsü ve bu görüntüleri haber kanallarına ulaştırma. Saçma ama CB nının günde 2-3 kere helikopterle havalimanına gidip geldiğine şahit oldugum için kesin etkili olur Ayrıca haber kanalları da bayılır böyle şeylere diye düşünüyorum. )vs vs.
- madde kafasına yatan Ankarada yardımcı olabilecek arkadaşlar bana ulaşabilir. Ciddiyim.
-
@milwaukeebuckss artık bu iş bi namus meselesi oldu ölimüne mücadele edelim.
-
Bu hafta da açıklanmazsa sanırım artık umut kırıntısı da kalmayacak.. Bütün olumsuzluklar bizi buldu ne bahtsızmışız...
-
Gta sifresini darbe sifresi diye haber yapan Atv nin kapisina Dguy Guy Muy Mhuy Duy Vmy ona gore bak!! Yazilip birakilirsa aksam Cem Ögretir haber yapabilir diye dusunuyorum.
-
https://twitter.com/iibfdernegi_/status/1090243807407497221?s=19
Arkadşalar bu ankete katılım gösterelim lütfen
-
Benzin döküp kendimizi yaksak yine bu ülkede bu bürokratların içi sizlamaz beş aydır mülakat tarihi bekletmek vicdanların kurudugunu gösteriyor
-
Bence de baya etkili olur. Böyle beklemektense iyidir.
-
Bugünde umutlar son buldu.. kaldık başka bahara.
-
@manisalipinar kesinlikle katılıyorum.Haberleri yok mu bu kadar kisi işsiz bekliyor süreci hızlandıralım diye
-
Fox haberde iktisadi idari bilimlerine niye kadro verilmiyo diye sordular kızın biri mesaj göndermiş arkadaşlar alım yok diye
-
@guymagdurubiri Bizim asıl sıkıntımız bu. İibf kadro istiyor sloganı kadar başarısız bir slogan olamaz. Kadro istiyoruz 400 bin kişiyiz dedigimiz zaman dalga geciliyor farkında değiliz. Iibf deger gormek istiyor. Süreçleri uzamasin istiyor, mulakatlarda hakkaniyet istiyor demek dedirmek mumkun olmadigi surece kimse sallamayacak. 400 bin kadro istiyormuş. Herkes istiyor. Bizim esas sıkıntımız ne zaman dile getirilecek? Devlet her iibf öğrencisine iş vermeliymis gibi algi olusturarak biz hakedenler haketmeyen yuzbinlerce iibflinin yükü altina neden giriyoruz? Sonra niteliksiz muamelesi yaparlar tabi alinmamak lazım.
-
@kaimoğlan bence fox haberede mesaj atılabilir konuyla ilgili düzgünce açıklama yapılsa dikkate alınabilir.Polisler öğretmenler hepsi yazıyo oraya ve deminde okudular
-
@guymagdurubiri Haberi gördüm az once hocam. Iibf kadro istiyor dedi geçti. Bunu kim dikkate alacak? Kimse almayacak tabiki.
-
@guymagdurubiri Ayrıca orada bile senede bir denk gelirse bahsediyorlar bizden. O da böyle genel ve bayat bir istekle dile getiriliyor ne yazık ki.
-
@kaimoğlan o zaman beklemekten başka bşey olmayacak
-
Allah burunlarından getirsin hepsinin cocugu bir kuruşa muhtaç olsun
-
@Kazmaaa bela döner dolaşır edeni bulur bela okumayın
-
Arkadaşlar önümüz seçim! Şu ara en ciddiye alınacağımız dönem. Bu konuda yazılarla destek atmanın tam vakti diye düşündük. Sizlerde olabildiğince sağa sola atmaya çalışırsanız paylaşım artar. Sınav ücretleri ve bir önceki GUY sınavında yazdıklarımız kısmen etkili olmuştu. Bu seferde elimizden gelen kamu baskısını kullanalım. Mahfi Eğilmez hocamız Yeter Artık Sesimiz Guy!ulsun yazımızı bizzat kendi twitter hesabında paylaşmıştı. Şimdi de dikkatleri üzerimize çekelim, destek atın, açıklanmayan mülakat tarihleri ve yeni GUY, DGUY ve MHUY sınavlarının gelmesi için baskı yapalım. Bilgi paylaştıkça çoğalır, çoğaldıkça anlam kazanır.
-
@guymagdurubiri bundan ala belamı olur. Bizim nasıl bu süreçte Allah belamızı verdiyse onların da versin