2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@müptela69 ozmn oldu bu iş
-
@guymağduru inşallah olacak bu hafta sonuna kadar olmalı yani
-
@müptela69 müptela bey bu çalışma temponuzla mülakatı zor geçersiniz.Gezmeleri bırakıp ders çalışma zamanı. Rüyalar aleminden uyansanız iyi olur.:)
-
Bu hafta olsun artik
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Yeni alım olup birleştircekler mi acaba ilginç geldi
-
@cons3693 yok artık
-
@cons3693 Geçen sene de Kasım’da kadro istediler deniliyordu ilan Haziran’da geldi takılmayın pek isteme olayına
-
Mülakatlar olur olmaz mı bilemem ama şunu diyebilirim..bir dahaki sefere şehir tercihi olmayacaktır.. yazın bunu bir kenarabiz şehir tercihlerinden dolayı son mağdur olanlardaniz..
-
@bydaler gib başkanı gibi konuştu mübarek
-
@bydaler öyle bi duyumunuz mı var hocam keşke öyle olsa gerçekten ben de mağdur oldum
-
@bydaler zamanim birinde boyle bir haber vardi, boyle mi olacak acaba yani eski sistem boylemis sanirim
https:/ /www.memurlar.net/haber/600575/gelir-uzman-yardimciligi-alim-sistemi-degisiyor.html?amp=1 -
@gmzankr066 bu konuyla ilgili bir duyumum yok,, başka şeyler duyuyoruz ama mülakatla ilgili değil,hakkimiz da hayırlısı olsun
-
O zaman duyumların, haberlerin, yapılan etkinliklerin etkili olduğu gerçekleşeceği bir hafta olması dileğiyle
-
Dguy grubunda birisi yeterlilik mulakatlarinin guy ve dguydan önce yapılacağını yazmış.. müdür ve mudur yard mülakatları bitiminde de bizim mülakatları açıklayacaklar gibi bir şey demiş. Moral bozmak istemem kimse üzülsün de istemem ama bu şekilde nisana kadar uzuyor
-
Arkadaşlar bugün 20.30 da KİTAPSEÇ sponsorluğunda twitterda etkinlik yapılacaktır lütfen katılalım
-
@pareto_wilfredo merhaba güzel duyumlarınız var mı?
-
@redcrossbjk Birilerinin yazmasıyla olmuyor bu iş.Biz 7 ay Sgk beklerken neler yazıldı neler hepsi boş çıktı.Gib başkanı bile bilmiyorsa ne zaman yapılacağını şaşırmam.
-
@shanks valla hocam, artik ne derse ona kulak kesilmiş haldeyiz.. olumlu olumsuz ne olsa inanıyoruz. Haklisin ama sende şimdiye kadar hiç tutmadı kim ne dediyse
-
5 aydır hep duyum paylaşanlar var bazıları duyduklarını sylyor onlara bir sözüm yok teşekkür ediyorum özellikle bazılarıda sitede heycan olsun diye yalndan su zqman olacak bu zaman olacak diyor ya onlara yazıklar olsun bu kadar önemli bir konu nasıl böyle şeyler yapabiliyorsunuz biz alancılar ne zorluklardan geçtik bu insanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı onlara sadece acıyorum
-
Bugünü de bitirdik.