2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
açıklanmaz 1.15
açıklanır 2.00açıklanmaza 1.000 tl yatırdım.
evet elleri görelim beyler, bayanlar
-
Keşke DGUY ları oraya, kalanların hepsini de GUYa atasalar. Çok mu şey istiyorum ki
-
@sssld bunu geçen bende anneme diyorum çok hayal kurma, rüyanda bile göremezsin dedi
-
@redcrossbjk bnm süreç uzadıkça sıkça aklıma gelmeye başladı
-
@sssld benimde geliyor, hani en kötü ihtimal kpss+kurum puanı ortalaması ya da bu sene başka alim yapmayacağız hepinizi komple alıyoruz falan da yok hocam anca hayal
-
Twiterda duyumu paylasan arkadas da hesabini kapatmis acaba aciklanmayacak mi bu hafta da
-
@sssld ah ah nerde o günler
-
@sssld ama biraz daha uzarsa o dediğinize denk bişeyler olabilir
-
#İİBFlilerSesleniyor
Buyurun arkadaşlar -
Olay o kadar gerçekliğini yitirdi ki, birilerinin doktor eşliğinde gelip " senin aslında mülakatın filan yok, uzun süredir hayal görüyorsun bizde ses etmedik, gel seni bi hastaneye yatıralım " demelerinden korkuyorum
-
@mrnobody o yine iyi. Artık öyle raddeye geldi ki mülakat oldu elendiğimiz için saklıyoruza getirenler var kimse 6 ay bekleyiş olmaz diyor mantıken
-
Artık ne olacaksa olsun noktasına geldim bende.. kazanıp kaybetmek o meramı kaybetti. Olacaksa olsun göreve başlayım, olmayacaksa artik önüme bakayım noktasındayım..
-
Dostlar artık bu durum tek kelimeyle rezillik.
-
Tam kötü günleri geride bıraktık dedik şimdi daha kötü günler yaşıyoruz
-
Ciddi ciddi ders çalışabilen var mi?? Ben kitap defter acamiyorum. Hiçbirşey gelmiyor içimden
-
@morand yok hocam bende aynıyım
-
Kpss 2019 hazırlığina başlayan var mi?
-
@zenginmemur kpss için hala çalışma isteği ve gücü olan var mı
-
@redcrossbjk kpss için çalışmaktan başka çare var mı
-
Ben mhuy gelecekmiş gibi çalışıyorum boş durmak daha kötü geliyor işsiz olunca olmadı kaymakamlık hazırlığı olur umut fakirin ekmeği