2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@hakhukukadalet kardeşim başka çare yok ama benim gücüm yok. 5 yıldır bir faydasını görmek bir yana hep zararını görüp bir de aile baskısı vs eklenince bu guy benim için son demiştim. Eğer cesaret ve hala güç varsa elbette devam ama
-
İlan ve mülakat tarihlerini görmeden çalışmaya başlamam artık. 3 senedir boşa çalışıyomuşum gibi geliyor. Hayali ilan ve mülakatlara konsantre olup çalışamıyorum.
-
Bence gib keyfi bekletiyor bu mülakatları yani herşey hazırsa neden yayınlamasın
-
Bugün ya da dün kurumu arayan kimse oldu mu acaba? Ben az önce aradım da adam hayattan bezmiş kardeşim olursa siteden yayınlanır zaten dedi
-
@redcrossbjk ben de onceden çok arıyordum ama artık bende bile istek kalmadı ordaki memurlar napsın onlar bile bıkmıştır
-
@köyün-ağası zaten daha G derken memurun nefesi bile değişiyor, içinden yine mi bunlar diyordur. Kapatınca da bıktık şunlardan falan:) bir umut işte arıyoruz da hep aynı şekilde kapanıyor telefon.
-bilgimiz yok.
-Teşekkür ederim, iyi günler.- iyi gunler size de..
Sonrası telefon kapanır
- iyi gunler size de..
-
@köyün-ağası hocam bn orda calisan biri olsam direk amirime soylerim oda diger ustune ta baskana kadar gider.
-
Memurlar.nette vmy iptal edildi yorumlarini okurken bir kişı guy ve dguyu sormus niye gecikti diye.Hazine ve maliye kontrolörlugu hayırli olsun demis.Hatta 15 mart 1.promosyon atamasi olacakmis diye yazmis.Tabi yorumlar 2 ay onceye ait
-
A Grubu kadroların bu kadar bittiği bir sene daha olamaz 90-100 alan adam bile evde oturuyor 5 kişilik ilanlarla nereye kadar acaba, Gelecek ay olacak olan ANKARA etkinliği varımız yoğumuz her şeyimiz olmalı.
-
Zamanın da gib başkanına saçma sapan mailler atilmasaydi şimdi başkana son durumu sorma imkanımız olurdu.artik ciddiye alıp cevap vereceğini sanmiyorum
-
@redcrossbjk @zenginmemur kalem kımıldatmıyorum ben şahsen. Hatta ve hatta kitap bile almıyorum herşey ateş pahası olmuş. Kısacası, Oturdum hayırlısını bekliyorum . Bu emoji de tüm sinir hücrelerime gelsin
-
@mbguy kitap almak falan hepsi mazide kaldı ben çok oldu onları bıraktım
-
Ben bir daha kpss ye girmicem 2016 2017 2018 girdim yeter artik bıktırdılar insanda yasama sevinci kalmiyo nasıl ders çalısalim...
-
@serpilyayin benim ona ek bir de 2015 var
-
@redcrossbjk bu kadar emek üstüne bırakmakta olmaz sabrımızın sonundaki o ışıgı gormemiz ümidiyle
-
@serpilyayin ben kararımı verdim kardeşim. Guy son. Belki en fazla 2019 kpss zamanına kadar gelecek ilanlar ardına tamam. Bir yerden ne yapacagimi bilmesem de başlamak istiyorum. Bunun yüzüne artik tren almış başını gidiyor
-
O onu 6 ay önce demiş, öbürü üniversite hocasına sormuş arkadaşı varmış, binada çalışan guya sormuş, eğitimdeki kardeşim eğitmenine sormuşmuş... Arkadaşlar artık geçelim bunları. Bariz yaşadıklarımız ve bariz bilgiler aslında mevcut. Neden macera yaratıyoruz anlamıyorum.
Yaşadıklarımızdan özet geçiyim, zihnimiz canlansın. Ocak'a kadar süreç tamamlanacak, Bakan bizzat kendi ağzıyla kendini tanıtan vergi müfettiş yardımcılarına artık yardımcı demeyin müfettiş deyin yakında atanacaksınız dedi , yok bi abimiz mesaj attı, yok kardeşim eğitimde kesin şu zaman olacak eğitimdeki hocasına sormuş, ünüversitedeki hocama sordum vergi dairesi müdürü arkadaşı var şunu dedi bunu dedi, telefonla aradım memur şunu bunu dedi vs...
Az gerçeklerden konuşalım,
1- Senelerdir atanmayan vergi müfettiş yardımcıları atanamadıkları için maaş farklarını alamadıkları için dava açtı ve kazandı. Süreç büyük ihtimalle bakanlık tarafından temyize götürülecek.
2-Mülakattan kalan vmy ler dava açtı ve mülakatlarında videolu kayıt yok vs gibi sebeplerle (öğretmenlerin yaşadıklarına benzer) kazandılar. Konuya hakim arkadaşlar bilir, yeterlilikten sonra tekrar performans puanlarını doldurmaları kaydıyla 2.mülakat şansları oluyordu ve henüz hiç yapılmamıştı. Şuan o haklarından 1.sini kaybetmemiş gibi girme hakkını kazandılar. Süreç yine bakanlık tarafından temyize götürülecek.
3-Dguy ve GUY mülakatları ile ilgili bizzat kendim 10-15 gün önce GİB İnsan Kaynakları Başkanı ile telefonda gün içinde 2 kez görüştüm. Takvimi aslında 1,5 ay önce hazırladıklarını, eski vekaleten atanan başkan vasıtasıyla bakan beye sunulduğunu fakat herhangi bir dönüş yapılmadığını, tamamen bakana bağlı bir süreç olduğunu, talimat geldiği an özel bir süre belirtmezseler 1 hafta içinde hemen takvimlerinde bir güncelleme yapıp bunu ayarlayabileceklerini aktardı.
Bunu da zaten Mahlaki arkadaşa paylaşmıştım.
Sen nasıl ulaştın sorusu kafanızda yer etmesin diye açıkça şunu da söyleyeyim, amcamın oğlu bir bakanın Başdanışmanı onun vasıtasıyla ulaştım.
GİB İnsan kaynakları daire başkanının kişisel düşüncesini sorduğumda aldığım yanıt: ''Seçimlere kadar sürecin başlayacağı kanaatindeyim ama tekrar ediyim bu benim şahsi düşümcem.'' oldu.
Ortalama zekanın üstündeki bir insanın buradan çıkartması gereken sonuç : ŞUAN HİÇ BİR ŞEYİN BELİRLİ OLMADIĞI, HER AN DUYURUNUN BİLE GELEBİLECEĞİ, TÜM BUNLARINDA BAKAN BEYE BAĞLI OLDUĞU.
Peki Berat beyin harekete geçmesi için ne yapılabilir 1- ya biz ona baskıda bulunacaz ( bunun yolu nasıl olacaksa artık ) hadi şunu hallediverelim diyecek 2- CB Berat bu iş böyle mi hallet bunu oğlum diyecek. Çünkü Şuan hükümette Berat Albayrak'a soru bile sorabilecek kudrette CB dan başka kimse yok.
Durum budur, şimdi bazı arkadaşlarım böyle saçma şey mi olur, rezillik bu, kepazelik bu diye yakınmaya başlayabilir. Çünkü haklılar.Fakat ne yazıkki bir şey değişmiyor. -
1 ay once de demiştim işimizi ancal cb çözer biz ancak Twitter da yazıyoruz bizzat cb ye ulaşmak gerekiyor bunun en iyi yolu mektup etkinliği cimer falan değil direk mektup cb mitinglere gidiyor o şehirdeki arkadaslarda direk elden bir dosya verebilir bunun başka yolu yok ben etkinliği düzenleyen arkadasla görüştüm mektup için yoğunum siz duyurun millet yapsın diyor farklı farklı kişiler etkinliği düzenleyince katılım olmuyor twitterı bırakıp artık cb ye ulaşmanın zamanı geldi geçiyor bile
-
Hazine ve maliye birlesti bizim işler bitti
-
Herkesin illaki bir fikri vardır. Benim etkisini olacağını düşündüğüm faaliyetler,
1-Gazeteye ilan
2- Herkes üşenmeden 3-4 mektup yazacak bir tarih belirleyecez, İleri tarihli mektup gönderilecek ( herkesinki aynı tarihte ulaşsın diye.)
3-Bir arkadaşımızı kurban seçeceğiz, üzerine benzin döküp kendini yakmakla tehdit edecek. Zenginmemur arkadaşımız benim adayım :)))
4-yapılacak basın açıklamasına tenezzül edip basının gelmesi ve bunun ses duyurması. ( buna katkıda bulunmak içinde 5-10 kişi birleşip ankarada havalimanın yakınlarındaki bi araziye kireçle Sayın CB'mız DGUY-GUY Mülakat tarihleri açıklansın diye devasa bir yazı, drone görüntüsü ve bu görüntüleri haber kanallarına ulaştırma. Saçma ama CB nının günde 2-3 kere helikopterle havalimanına gidip geldiğine şahit oldugum için kesin etkili olur Ayrıca haber kanalları da bayılır böyle şeylere diye düşünüyorum. )vs vs.