2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@kazmaaa hocam öyle söylemeyin beterin beteri vardır bize düşen tevekkül etmek...
-
Bir gözümüz guy mülakat tarihlerinde diğeri de Galatasaray’ın forvet transferinde gerçekten bunaldık:)
-
@veliat34 Guy mulakatlari açıklanır ama gs forvet alamaz
-
@kaimoğlan Okuduğum en mantıklı yazıydı her iibf mezunu malesef aynı bilgi ve yeterliliğe sahip değil kpss alan sınavından 80 ve üzeri alan iibf liyle sınav çıkışı salladım ya tutarsa modunda yorumlar yapan derslerden bi haber kişi bir değil işte 450 500 bin mezun verebilir ancak a grubu bazında ciddi anlamda çalışan emek veren 30 bini geçmez.
-
Arkadaşlar bildiğiniz üzere yaklaşık 6 aydır gelir uzman yardımcılığı ve devlet gelir uzman yardımcılığı mülakat tarihlerinin açıklanmasını bekliyoruz. Bu mülakatlar yapılıp sonuçlanana kadar ne yazık ki gelecek olan diğer ilanın da vakti bir o kadar gecikiyor. Arkadaşlarımızın mülakat tarihleri ne zaman açıklanacak sorusuna karşılık olarak bakan beyin onayında olduğu yanıtını aldık. Bunun için sürecin ivedilikle sonuçlanmasını talep etmek adına daha önce yaptığımız gibi gazeteye ilan vermeyi uygun bulduk. Yeterli maddi desteği ve manevi desteği arkamıza aldıktan sonra inanıyoruz ki gelir uzman yardımcılığı ve devlet gelir uzman yardımcılığı mülakat aşamaları ivedilikle sonuçlanacak ve yeni gelecek olan ilanın önünü açacaktır. Gazete ile görüştük ve 10x10 ebatlarında vereceğimiz ilan için yaklaşık 3.5 bin TL ücret belirlendi. Bu miktarı toplamak için sizlerden, kpss kurumlarından ve hocalarından destek bekliyoruz.
Banka Hesapları
Ziraat Bankası ;
Hesap Numarası: 1946-63231232-5001
IBAN Numarası: TR 9600 0100 1946 6323 1232 5001Garanti Bankası ;
IBAN Numarası: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37Akbank ;
IBAN Numarasi: TR570004600066888000358982Yapı Kredi Bankası:
IBAN Numarası: TR940006701000000053026560Finansbank :
IBAN Numarası: TR38 0011 1000 0000 0075 1411 65 -
@mahlaki Etkinlik boş başka şeyler yapmak gerek diyen bütün arkadaşları bekliyorm
-
@mahlaki maaşım pazartesi yatsın direk göndericem. Lütfen arkadaşlar 5 10 ne olursa gönderelim ve destek olacak hocaları bilgilendirelim.
-
@guyhanım bu alımı unutmayalım ki geçen sene yine gazete ilanıyla almıştık.
-
Bu konu hakkinda (Dguy-Guy) kamu denetciligi kurumuna basvuruda bulunuldu mu acaba? Neticede bu kurum kamudaki aksakliklari tespit edip ilgili kuruluslara gorus belirtmek icin kurulmadi mi? Faydasi olabilir mi?
-
@frank hocam forvet önemli Mayıslar bizim olsun ama bu sene atanmış olarak.
-
@mahlaki arkadaş güzel bir etkinlik yapmayı planlamış kendisine teşekkür ederim. Ben evliyim bir çocuğum var ve 1400 tl kira ödüyorum ama karınca kararınca ben de katkıda bulunacağım, lütfen herkes elini taşın altına koysun. Gazete ilanının ne kadar etkili olduğunu gayet iyi biliyoruz özellikle de hükümete yakın büyük gazetelerin. Saygılarımla...
-
@samuelson Allah razı olsun
-
Gib de hangi numarayı arıyorsunuz ilk defa aramak istiyorum da
-
Dostlar ben hesaba elimden geldiği kadar yardımcı olacam.bu mesele sadece mülakata girecek arkadaşların meselesi değildir.mülakat sonucu seçim sonrasına kalması halinde bir çok kişinin mağdur olacağını düşünüyorum.
-
Gazete ilanı için para göndermeyi destekliyorum daha önce de çok gönderdim ama düştüğümüz duruma bakın.. devlet yapmasını gerekeni yapmıyor diye işsiz gençlerden para toplayıp gazeteye ilan veriyoruz bence rezillik bu..
6 aydır mülakat tarihini açıklayamıyorsan ilan da verme alım da yapma insanları perişan etme... -
2018 kpss ye ilk kez girip yüksek puan alan gençlereden de yardım istemeliyiz onlar şuan tam süreci bilmiyor anlatmamız lazım onlara
-
Arkadaşlar Gönderelim hep beraber Ama Bence Mülakat tarihlerinin yanında Yeni bir İlan için yazıda olsun
-
Az önce sınav hizmetlerinde telefonu açan kişi sizinle ilgili bi durum yok su an da olursa gün içinde paylaşırız dedi zaten şu an da müdürlükle ilgili çalışma var dedi bakan beyin onayında oldugunu filan yazan arkadaslar nasıl öğrendi acaba
-
Mülakat grubundan bir arkadaşımız cimer basvuruda bulunmuş ve daha kurulun kurulun tarih belirlemediğini ve işlem yapılmadığı yazılmış gazete için uğraşmalıyız
-
@seyhan hangi gazete peki