2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Bu başlık iyice goygoy başlığına döndü
-
bende duyum aldım bu sene mülakatlar olacak büyük ihtimal:)
-
Arkadaslar mesele bence sudur. Devlette hali hazirda bulunan burokrat sinifinin inanin hicbiri bu kpss a surecini yasamadi. Adam 50 yasinda bilmiyor kpss a nedir degildir. Iste bunun sancisini yasiyoruz. Bundan 15 sene sonra ki burokratlarin tamami kpss a surecinden gecip atanmis kisiler olacak. Misal kpss a nin ne oldugunu bilen bir gib baskani olsa zamaninda bizim cektigimiz su cileleri cekmis olsa inanin bakana bu durumu her firsatta hatirlatir en azindan tasin altina elini koyar. Suanki burokratlarin baskanlarin sunun bunun bu surecle bu sikintilarla alakasi yok cunku onlarin hicbiri yasamadi ve dolayisi ile basit geliyor eminim onlara bu mevzu. Hergun gibi aradiginizda telefonu acan memur inanin uffff sikti ha bunlarda bu nedir ya tutturmuslar mulakat mulakat diye biz nasil atandik girin kpss ye atanin duz memur olarak diye dusunuyordur.
-
-
Burada bu kadar seri bir şekilde mülakatları bekleyen insanların birçoğu referansini ayarlamış durumdan emin kafası rahat ne zaman ise gireceğini bekliyor. Ben bunu anladım.
-
Trump a yazalım Twitter den bi paylassın bizim mülakat işini belki bişry olur
-
@morand hocam seri şekilde demişiniz de 5 ay geçti hatırlatırım
-
@gmzankr066 icgudulerime
-
@morand siz bilirsiniz ama insanlarda içgüdü yoktur ️ Umarım bahsi kaybedersiniz konuyu daha fazla dağıtmıyım
-
@gmzankr066 nasıl insanlarda içgüdü yoktur. Bence vardır. Bende var.
-
@morand 4. Mülakatıma girecem bu referans olayı yüzünden neler çektim referans duyunca moralim bozuluyor artık
-
@köyün-ağası yapacak hiçbir şey yok kardeşim. Tek temennimiz çok çalışıp adaletli bir komisyona denk gelmeyi ummak.
-
@morand Bende bunu diyenlerin hep tersini gördüm.. 5 ay geçmiş olmasına rağmen ne zaman olacağı umrunda olmayıp bir de sürekli başkasına referans ayarladı diyerek sataşan insanların ayarladığını gördüm
-
@kazmaaa kaynasın hocam.Bu hafta açiklanmasa uzayabilir sureç.Ancak hala kamuda daralma diyenler var sayfada polis ögretmen hakim doktora daralma yok guya var ha gercekten cok komikler
-
@zenginmemur valla hocam bizi boş yere bekleten hepsinin Allah belasını versin
-
Atanmış görev almış bir arkadaşınız olarak sürecinizi takip ediyorum çok zor. Allah yardımcınız olsun. Rüyamda mülakat tarihleriniz açıklandığını gördüm. Umarım sahih çıkar. Bu dipsiz bekleyişiniz son bulur.
-
@tyr61 inşaallah hocam ya bakalım bu haftadan ümitliyiz inşaallah
-
Bende rüya gördüm dostlar mülakat tarihleri açıklanıyor. Mülakata giriyoruz akabinde hemen sonuçlar açıklanıyor.. Süreç bayağı hızlı işliyordu ümitlenmedim değil.:)
-
Hahhha işimiz rüyalara kalmış şuraya bak
-
Yazılı sınavı kazandığımı da görmüştüm rüyada