2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@bohr insanların hevesi çok çalışıp geçemeyince daha çok kırılıyor önceki alımda süreçte bulunan birisiyim o yüzden bilin istedim her nasip zoru döver
-
@köyün-ağası Son 3 GUY mülatına da girdin ve elendin mi gerçekten ?..
-
@lebronjames 1mhuy 2 guy
-
@köyün-ağası Bu nasıl iş ya?..Açıkçası ben senin yerinde olsam bırakırdım,almıyorlarsa yani zorlamazdım...
-
@lebronjames işte o noktalardan sonra bırakılmıyor. İnsan onca emeğini nasıl olmuyor bırakıyım diye geride bırakıp yoluna bakabilirki
-
@lebronjames bıraktım geri başladım bıraktım geri başladım insan emek vermiş olmuyor. bu son guy mülakatım artık kitaplarımı falan hep kaldırdım ugrasmiyacsm artık
-
@lebronjames aman hocam bu cümleyi kurmaktan sakın.demek istediğimi anlayanlar anladı.
-
Geçen sene 8 mülakattan elendim. 5-6 sınavı geçemedim. Ama umut etmekten başka çare yok hocam. İnşallah bir kişi en fazla 3 mülakat görür ve bir yere yerleşir.
-
Gecen guyda bnde elendim.En cok torpilin döndügü alim malesef guydur.İnşallah hak eden kazanır
-
@zenginmemur Aslında nispeten daha adil olan mülakat gelir uzman yardımcılığı mülakatıdır. Çünkü mülakata iki katını çağırıyor. Baktığınız zaman kaymakamlıkta 4 katı, hâkimlikte 3 katı, bankalarda 3 veya 4 katı oluyorken vs. durumları varken GUY yine daha âdil yani...
-
Son GUY'dan haksız yere elenen olarak şunu söyleyebilirim: Guy'da referanssız kazanan bulmak çölde su bulmaktan daha zor.
-
Yeni memur zamlarıyla ocaktan itibaren guy maaşı 4860 tl olacakmis
-
@eliff kamu maaşlari böyle yükselirse düşük gelirli kesim daha da fakirlesecek. Bu orantısızligi anlayamiyorum 800 tl enf farkı olması hiç normal değil
-
2 kere elendim malesef. torpiller yarışır..
-
@james-buchanan hocam demeyin böyle bizi de karamsarlığa sokuyorsunuz
-
@falanfilan farkindaysaniz enflasyon çok yüksek herşey çok pahalı o yüzden mantıklı bence
-
Arkadaşlar mülakata girdik.diyelim ,bizle ilgili hangi bilgiler komisyonun önünde oluyor?bide güvenlik soruşturmasında sosyal.medya yüzünden elenen var mı bildiğiniŹ?sebep olarak ne demişler
-
@eliff eminmisniz 800 yapmazlar sanki
-
@eliff 4500 tl olur maksimum
-
@bydaler terorle bağlantısi olan, darbe girişimi olayından sonra duyduğum her türlü dini orgutlerden birinin uyesi olduğu tespit edilen kisilere vs dikkat ediyorlardir... Bir de bildigim memur adayi olarak sosyal medyada karsit gorusleri kaymakamlik, vmy gibi çok üst yetki barindiracak mesleklerde kabul etmezler diye dusunuyorum. Gizli kriter gibi ama tabi araştırılıyor mu kesin sosyal medya bilmiyorum