2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Yıl sonu enflasyon beklentisi %20,4 memur zam oranları ise %20,8 dostlar yani ortada net bir zam yok nerdeyse
-
Enflasyona endekslemek iyidir de rakamlar çok uçuk. Guy u bosverin 5bin alan 6 bin alacak, 10 bin alan 12bin... Tabi neden enf ama normalde maaslar çok yüksek zaten. Mv maaşları kaça çıkacak acaba insan takip etmek istemiyor. İstanbul yazdim guyda istanbul tazminatı yok mesela, enf olunca İstanbulda daha fazla hissediliyor ama her sehirdeki maaşlar ayni oranda artıyor, asgari ucret bakalim kaç oranda artacak...
-
@zenginmemur yüzde 20.8 memur zammı dün açıklandı ezbere söylenmiyo bu rakam
-
@falanfilan özelde o kadar artmıyor kardeşim eğer artışı istemiyorsan oraya gidebilirsin
-
@maxmin hocam yazdiklarimi kisisel mi algiliyorsunuz anlamıyorum komik olmaya calisiyorsaniz onu da pek basaramiyorsunuz, memurlarin mağduriyetini gidermek özel sektörün belini büküyor. Zaten gideceğiz bir yer var ya kamu ya ozel. Devlette isim olunca ekonomik sıkıntılari, gelir adaletsizliklerini gormezden gelecek degilim. Olmazsa tabii ki de ozele yonelecegim zaten şu an iş arıyorum
-
Arkadaşlar face te birisi ceza hukukunda mülakatta sorulabilir demiş?yazılı sınava dahil olmayan bir konunun mülakatta çıkması olasimidir
-
@falanfilan, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@eliff kamu maaşlari böyle yükselirse düşük gelirli kesim daha da fakirlesecek. Bu orantısızligi anlayamiyorum 800 tl enf farkı olması hiç normal değil
@falanfilan, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Enflasyona endekslemek iyidir de rakamlar çok uçuk. Guy u bosverin 5bin alan 6 bin alacak, 10 bin alan 12bin... Tabi neden enf ama normalde maaslar çok yüksek zaten. Mv maaşları kaça çıkacak acaba insan takip etmek istemiyor. İstanbul yazdim guyda istanbul tazminatı yok mesela, enf olunca İstanbulda daha fazla hissediliyor ama her sehirdeki maaşlar ayni oranda artıyor, asgari ucret bakalim kaç oranda artacak...
Hocam ne demek istediğin tam anlaşılmıyor , kamu maaşları böyle yükselirse düşük gelirli kesim daha da fakirleşecek demişsin, zaten sabit gelirli olan kamu çalışanlarıda etkilenenlerden ama 800 tl zammada çok demişsin , sonra istanbul için düşük gelirli saymadığın memur maaşlarına tazminat olmamasına canın sıkılmış kafan baya karışmış senle dalaşa girmek değil amacım yanlış anlama
-
Arkadaşlar Guy mülakatlarını kasım gibi yapmayı düşünüyorlarmış bilginiz olsun
-
@şampiyon hocam öncesinde dguy yapılacak mı bilginiz var mı
-
@şampiyon nereden öğreniniz hocam
-
@hickskaldor @toranj Dguy. Bilmiyorum daha doğrusu babam sormamış. geçen gün babam Gib de grup başkanı olan birinin çoçuğunun düğününe katıldı babamda maliyede çalışıyor orda sınav hizmetleri başkanı üstatlar hepsi toplanmış o sırada sormuş Guy mülakatlarını kasım gibi planlıyoruz demişler
-
@şampiyon bilgi nerden kardeşim?
-
@toranj o zaman ekim gbi açıklamaları lazm tarihi.Facede de yazmıştı biri 2 ay sonra mülakatlar oluyo diye kasım olcak gibi görünüyo
-
@maxmin kafam karışık değil açıkçası. maaş olarak İstanbul şehrinin dikkate alinmamasi ayrı sorun olarak gördüğüm konuydu. Ben enflasyon zamminin bu şekilde dolgun maaşları daha da arttırdığını yazdim. Guy için de demiyorum %20 malesef çok üzücü bir oran, kamu maaşlarını ciddi oranda yükseltiyor. Malesef özel sektöre de kayacagiz. Aradaki fark rahatsiz ediyor. Bunu belirttim bir de istanbulun dikkate alınmamasını ayri yazdim. Siz de özel sektöre kayın dediniz komik oluyor böyle yazınca ama kusura bakmayin eğlenceli cevap veremiyorum size. Tartışma hiç sevmem ama yazdiklariniz ben de bu sekilde cevap buluyor.
-
@falanfilan yok dostum kusra bakma ben seni yanlış anlamışım. Enflasyon %20 olması elbette kötü inşallah güzel günler görürüz hep birlikte
-
istanbul guy grup var mı arkadaslar
-
Mülakata giderken yanımızda götürmemiz gereken bir şey var mı acaba diploma gibi ?
-
@burc6 sadece kimlik yeterli
-
@burc6 bir an mulakat tarihi aciklandi sandim bu soruyu okuyunca,ufak bir kalp çarpintisi..:)
-
@duyguuu37 kusura bakmayın hocam önceden hazırlıyim lazımsa diye sordum da